Şimdi anlatayım şöyle birileriyle tartışmaya giriyorum arkadaşım beni suçluyor hiç yanımda olup beni desteklemiyor hep ben kavgacıymışım ne yapmam gerekiyor?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şimdi acaba kavgacı misin gerçekten dost acı söyler deyimi mi gerçekleşiyor ya da gerçek dost değil mi onu anlamak lazım
Yok haklıyım dinlemiyor bile hiç beni olan olaylarda
Mesele ufak bir örnek ver ama objektif olarak bende sana objektif olarak yorumumu söyliyeyim
Mesela biriyle kavga etmiştim gittim sonra gönlünü aldım o kişinin ama o kavga ettiğim kişinin tanıdığı onu görüp bana durduk yere sataşıyor tanıdığım arkadaşta bunu duyuyor sen napyn ben yine ne duydum diye bana yükleniyor
Peki sürekli kavga eden bir yapım Mi var? Sabrın az mı? Arkadaş yine kavga ettin diye bir cümle kurmuş.
Hayır ya haksızlığa gelemiyorum sadece
Aslında bunu soracaktım. Haksızlığa gelemeyince mi tartışma yaşıyorsun diye. Lakin bu devirde hakkını aramak suc oldu.
Evet doğru söyleyen dokuz köyden kovulur hesabı
Ben artık lafımı söylüyorum kim ne anlarsa anlar. Çünkü ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin anladığı kadarsin
Evet arkamda yanımda beni destekleyenler de var ayrıca ama bu tanıdığım yıllardır konuştuğum. arkadaş hem yüzümden hem sırtımdan bıçaklıyir. dedikodumu yapıp
Ve sen buna arkadaş diyorsun. Bence hata onda değil senden. Al karşına konuş yaptığı her yanlışini. Verdiği cevaplar tatmin ederse bir sans daha ver , tatmin etmez ise kanserli kolu kes at
Ben konuşmak istemiyorum aslında onunla bida çünkü dost zor günde belli olmazmı bir düşenede o tekme atcaksa nerde kaldı dostluk arkadaşlık onun benim elime tutacağı yere dahada. itiyor beni bataklığa
Yani gerçekten anlamaya çalışıyorum. Olayları tam bilmiyorum ama madem sana bu kadar kötü geliyor bitir bu arkadaşlığı. Ben çok bitirdiğim oldu. İnsanlar kötü yönde değişiyor ama iyi yönde değişen hiç görmedim
Kötü geliyor bana benim elimden tutacak insanlara ihtiyacım var tekme atacak kişilere ihtiyacım yok buraya girdiğimde bile tanımadığım ilaç gibi gelirken bana o tanıdığım yanımdaki kişi bana vuruyor zehir oluyor bana
Zaten hayat bu değil mi? Allah bize akıl vermedi mi? İyiyle kötüyü ayıracak. O yüzünden üzülme. Sen Zaten kendine yetersin. Nedir seni bu kadar üzen şey
Çok şükür🙏 Allah doğruyu yanlışı görüyor iyi ki evet yok sadece anlamadan dinlemeden önyargılı arkadaşa kırıldım sadece😥
Benimde öyle arkadaşlarım vardı sadece bir tanesi ile görüşüyorum. Oda zamanında çok iyiliği dokundu bana , tamamen veya için. Yoksa insan biraz yanlızlik ile barışınca her şey daha anlamlı geliyor hayatta
Sahte kalabalıktansa yanlızlık mantıklı zaten
Aslında bence senin isyan ettiğin nokta, ben neden bu kadar onlara iyi davranır iken, onların iyileklerini düşünürken onların neden böyle yaptığını sorgulaman
İsyan tövbe haşa etmiyorum iyilerde var hayatta ama arada kötülerde çıkıyor özellikle en çok sırrını derdini paylaştığın kişinin vurması beni yaralayan
Bu seni saf biri yapmaz aksine iyi birisi yapar. Bu şekilde devam edersen kazanan sen olursun. Kim ne derse desin iyilik her zaman kazanır
Ama şöylede bir gerçek var haddinden fazla kimseye fazla değer vermiycekmişsin yoksa kaybedende sen oluyorsun yaralana yaralana bunuda anladım
Bende senle aynı şeyi düşünüyorum gerçekten. Ama iş bunu faaliyete geçirmeye gelince olmuyor. Bazen diyorum galiba yeterince canım yanmamış mi ki akillanmadim. Karşımızadakini kendimiz gibi görmekten kaynaklı bence
Canın yanınca her bir yandığın canla dahada güçleniyorsun aslında güçsüz gibi görsende kendini özellikle düştüğünde bak kim senin yaralarını sarıyor kim elinden tutup kaldırıyor seni buna dikkat et derim
Yanlış anlama ilk sorunu okuduğumda arkadaşının iyi veya kötü olduğunu anlamayan biri sanmıştım seni ama muhabbet ilerledikçe çok daha derin bir insan olduğunu düşünüyorum. Çünkü söylediğin şeyler Benim düşüncelerim.
Yani🤣?
Yanisi şu zeki ve vicdanlısin. Aslında sorduğun o ilk sorunun cevabını zaten sende iyi biliyorsun. Sadece vicdanın onu bırakmaya el vermiyor.
Yani aslında iyi bir şey söyledim ama becermedim galiba söylemeyi 😃
Vicadanlıyımdır evet akıllıyımdırda çok şükür doğru yanlış haklı haksız neyse o yoldayım yamukluk sevmem doğru dürüstlük seviyorum
Bunu anladım zaten. Belli oluyor bu sözlerinden bile. Bu karakterde olduğun için anlaşabildigin insan sayısı az olur maalesef. İnsanlar doğru insanı sevmezler pek
Seven sevsin sevmeyen sevmesin sen haklı kendinden emin olduktan sonra vicdanın rahatsa Allah seviyormu bizi ona bakmak lazım değilmi?
Aynen öyle. Lakin insanız sonuçta; emek verip güller ektiğin toprakta, kış bahçelerinde solunca hayallerin insan bir kötü oluyor
Hayat okadar. karmaki tecrübeyle öğreniyorsun herşeyi gerçekten yeterki kalbini temiz tut sen kul bilmesse. Rabbim bilir
Kesinlikle haklsin. Ben ne zaman gönülden dua etsem hep rabbim beni duymuştur ve duam gerçekleşmiştir
Evet👍öle zaten gönülden dua çok önemli gösteriş millete gösterilerek yapılan ibadet yapılmaz o insan istediği için namaz kılıyor ozaman tövbe haşa tövbe Allah istediği için değilde tövbe
Aynen öyle buna teslimiyet denir zaten. Birşeyi çok düşünmeyip rabbine bırakirsan mutlaka karışilihi oluyor. Sen çalışıyormsun hayat nasıl geçiyor
Evet aynn yok çalşmyrm
Hayatın nasıl geçiyor neler yapıyorsun. Acılar konusunda baya geliştirmişsin kendini merak ediyorum nasıl başarıyorsun. Ben bu yaşta bile öğrenmeye halen hevesliyim herşeyi
Bende öleydim🤣salaktım🙈 diyorlarya darbeler büyütüyormuş kişiyi acılar olgunlaştırıyormuş
Yanlış anlamayn size canım demedim kendime zamanında toy olduğum için çok kızıyorum
Estağfurullah üstüme alınmadım bi😃 bende slaktim şimdi daha az slagim. Bunu kabul ediyorum. İnsanı mutlu iken asla olgunlaşmaz. Acılar olgunlaştirir
Yol ver gitsin öyle arkadaş mı olur onunla ne kiliseye ne camiye gidilir
Evet sil. Eğer çok kavgacı değilsen haksız.
Aynen