Sabırla okumanızı rica ediyorum lütfen bana bir akıl verir misiniz çünkü kendimi çok kötü hissediyorum resmen iftira?

ben tesettürlü biriyim, bu zamana kadar yalnızca 2 kez sevgilim oldu, çalışan bir kadınım, erkek çevrem yok fakat iş yerinde erkek olan insanlarla günaydın derim kolay gelsin derim onlar da diyince, güler yüzlüyümdür ama erkeklere ekstra gülmem normal insani olarak gülerim hem kadına hem erkeğe yani, şimdi kendimi açıklamamdaki sebep şu

benim son erkek arkadaşımın beni terk etmesinin nedeni şöyleymiş; ben çok rahat bir insanmışım, kendimi dışardan gösterdiğim gibi muhafazakar değilmişim, herkese gülermişim, bir kız bir erkeğe gülerse bu erkeğe yol açmak demekmiş ben öyle yaparmışım, bana dokunmak sarılmak için sevgili olunmaya gerek yokmuş her erkek dokunabilirmiş, ben yalan söyleme potansiyeline sahip biriymişim, eski ilişkimde ne yaşamışımdır kim bilir ama bir şey yaşamadım diye yalan söylüyormuşum, güvenilmez biriymişim, eğer dürüst olsaymışım bana dünyada cenneti yaşatıcakmış.

bunları söylerek beni terk etti, fakat ben böyle biri değilim ki? evden işe işten eve giden, ailesiyle arkadaşlarıyla arası hep iyi olan, bir insandan dahi adıma kötü bir şey duyulması imkansız olan, dar paça pantolon bile giymeyen hep bol giyinen, kendi halinde bir insanım. beni neden bu durumlara soktu bana neden böyle şeyler söyledş ve terk etti?

Sabırla okumanızı rica ediyorum lütfen bana bir akıl verir misiniz çünkü kendimi çok kötü hissediyorum resmen iftira?