Hiçbisey yolunda değil. Kendimi çok kötüve yalnız hissediyorum içimi biraz dökmek istedim?

Hayatım çok zor bunalimdayim. Okulumda bitiyor. 22 yaşındayım yaz tatilinde memlekete dönmeyi düşünmüyorum burada ev kiralayıp çalışmayı düşünüyorum, gecinememe kaygısı var. Ailem ayri ev istemez o yüzden eve dönmeyeceğim hiç ama burada gecinemeZsem çok sıkıntı. Aile evine dondemememin çok sebebi var fiziksel psikolojik şiddet görüyorum, evdeki yemek bile esirgeniyor, herseyime karisiliyor. Hergun oturudugum yerden azarlanip hakaret asagilanmalardan bıktım. Dışarı bile çıkamıyorum harclik bile verilmiyor tatilde. O yüzden dönmeyeceğim ama gelecek kaygısı sardı okul bitmesine az kaldı yurt kapanmadan ev ve iş bulmam laizm. Kendimi çok yalnız hissediyorum bazen intihar edip kurtulmak istiyorum hiç sevilmiyorum. Sevgilimde çok trip atiyosun diye istemedi beni. Özür diledim gönlünü almak istedim ama defalarca istemediğini ve artık sevmedigibi söyledi soğumuş benden. Hayatımda hiçbir şey yolunda değil ben sevilemiyorum sanki üzerimde bir büyü var gibi hiçbisey yolunda gitmiyor yıllardır. Tek bir güzel bişey yok. Psikolojim. cok kötü. Hocama anlatmayı düşünüyorum belki iş bulur bilmiyorum. Kuzenime anlatma konusunda kararsızım aileme söyler olay cikar belki ama benle pek konusmasada aylık 500 yolluyor okulum icin. Sizce ne yapmalıyım?
Hiçbisey yolunda değil. Kendimi çok kötüve yalnız hissediyorum içimi biraz dökmek istedim?