Eşimin bu haretinden sonra bosanmaya karar verdim sizin gorusleriniz nedir?

Esim bugün dışardan lahmacunla geldi eve bende tabak getiriyim dedi başladı küfür etmeye bana hep kotu konuştukça soğudum odan CANIM yaniyo her kotu laf deyisinde ağlıyorum ağladığımi gordugu halde özür dilemeyip evden çıkıp gitti hakli gibi tabak getirmeden lahmacunu yedi kutu içinden medeniyet görmemiş olmasi beni sinirden ağlattı bi tane lahmacunu yedi ikinciyi yerken hepsini elleyip en alttakini almak istedi bende hepsine elini sürme dedim sonuçta hepsi ayni sonra bana bağırdı atti lahmacunu masaya ağız tadiyla bana bişey yedirtmedi herseferinde aglatarak herşeyi burnumdan getiriyor ve be ben bişey yapmışım gibi suçlu goruyo beni yordu ARTIK beni katlanamıyorum o yaptığı hareket de beni sevmediğini belli etti ztn sicak olani kendisi alip soguk olani bana bırakması ne kdr bencil ac kopek oldugunu beni sevmediğini belli etmiş oldu hala daha özür dilemedi…

Güncellemeler
+1 yıl
Tam bi ac kopekmis kola doldur dedi yarim koydum ona da kızıp ağzına kdr doldurdu kolayı insan içtikçe alir ztn Boyle bişey görmemiş gibi davraniyo sonra ben aldim onu neden cok koymuyosun diyo o kola ordan kaciyomus gibi davraniyo
Eşimin bu haretinden sonra bosanmaya karar verdim sizin gorusleriniz nedir?