Eltimin neden trip attığını bulabilen var mı? Yani benim yazdıklarım trip atmak için sebep mi?

Pazar günü eltim eşimden muz istemiş, eşim de “bizde var, çocuklardan birini gönder alsın” demiş. Sonra eltim bana mesaj attı, “sana çocuklarla gelebilir miyiz” diye. Ben de o gün ne durumdaysam onu yazdım; eşim maç izliyordu, ben de ortalığı topluyordum. Hatta “istersen ben sana geleyim” dedim. Yine çocuklar için dedim bu arada.

Eltim uzun bir mesajla “çocuklar sizin eve gelmek istiyor, biz zaten çok kalmayacaktık, başka zaman geliriz, muzu da almayız” yazdı. Ben de yine iyi niyetle “buyrun abla gelin o zaman, çocukların gönlü olsun, sana da kahve yaparım” dedim.

Sonra bir şey oldu, sanki bana trip attı. Eşim de olaya dahil olup mesaj attı, ama eşim yazmasa daha iyiydi yazdıkları durumu toparlamak yerine beni daha kötü ve garip gösterdi. Sonrasında eltimin bana tavrı değişti, konuşmadık o günden sonra.

Dün de eşimi apartmanda görmüş, eşim selam vermese konuşmuyormuş bile; sonra soğuk konuşmuş. Eşim de “bir sıkıntı mı var” demiş. Eltim yok falan yapmış. Sonra küçük oğlu “amca size geleyim” demiş, eltim de kızgınca “yürü çabuk” demiş.

Ben de eşim böyle anlatınca eltime kusura bakma tarzında uzun bir mesaj attım, o da şu cevabı verdi:

“İyim canım teşekkür ederim, yanlış anlama olmadı için rahat olsun. Benim açımdan bi sıkıntı yok. Ben zaten git gel muhabbetleri çok seven biri değilim inan. Çocuklar açısından da zaten çocuklarımı çekmek zorunda asla değilsin, çoğunlukla kayınvalidem getiriyor zaten size. Ben mesajın için teşekkür ediyorum, iyi akşamlar 🙏🏻”

Benim cevabım:

“Estağfurullah abla, çocuklarla vakit geçirmeyi ben zaten başta seviyorum, hiç öyle bir düşüncen olmasın. O gün için de Volkan gürültülü şekilde maç izliyordu, baya sigara içmişti odada; ben de bir yandan ortalığı temizliyordum. Hani çocuklar için yukarı geleyim dedim yine, ama düşüncem siz gelmeyin de değildi. Sonrasında hemen ortalığı toplarız diye düşündüm, buyrun gelin dedim. Ama kusuruma bakma, yanlış bir cümlem olduysa.”

yani bilemiyorum cidden.. hani pazar günü ben kırılacak ne yazmışım?

Eltimin neden trip attığını bulabilen var mı? Yani benim yazdıklarım trip atmak için sebep mi?