küçüktüm o zamanlar korktum sustum abim hayatı baya mahvolmuştu yani ahım tutmuştu ciden cünkü ben bir kızım ve sadece sevdiğim adamın beni dokunmasını isterim bu herkesin hakkıdır ağladı baya abim hakkını helal et falan çok pişmanım falanlar işte öyle konu kapandı sanıyor ama her geçe yastığa kafamı koyunca ya bir gün evlensem eşim yaklaşsa bana ben o zaman naparım onun için zevk anlar yaşar ya ben korkudan elim ayağım titrer şuanda sınava hazırlanıyorum seneye yks giricem üniversite hayatına girince bile napıcamı bilmiyorum yani yanlışıkla bir erkek koluma dokununca bile kirlenmişim hissi giriyor heryerime deli oluyorum ben napıcam arkadaşlar hayatım düzene sokmaya çalıştıkca daha çok batıyorum hissi kapılıyor heryerim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Psikolojik destek alsanız çok daha iyi olur. Online terapi yapan psikologlar var kliniğe gitmeden telefonla konuşarak destek alabilirsiniz
gitsem aileme anlatır diye korkuyorum benim ailem baskıcı bir aile yani
Travmalarimizi unutmak mümkün değil ama kabullenmek mümkün. Bazen başımıza gelen bizi çok derinden yaralayan o travmaları kabul etmek gerekiyor. Evet benim başıma geldi, ama tek değilim, bu durumu yaşayan maalesef dünyada binlerce insan var. Bu durumu aşanlar ve hayatına devam edenler çok fazla onlar üstesinden gelebiliyor da ben de gelirim, diyebilmek seni guclendirebilir. Şöyle düşün, olan oldu geçmişte yaşanmaması gereken şeyler yaşandı yaşanmasaydi çok güzel olurdu ama suçlu sen değilsin o yüzden bu yükün altında kendini ezme. Yarın için bugünden kaygılanma ya söyle olursa ya böyle olursa, hayır bu düşünceler seni mahveder. Kendini sev koru o zaman her şey daha güzel olacak. Gelecek artık senin elinde. Hayatın kendisi sensin ve bundan sonra o hayatı sen güzelleştireceksin.
o kadar güzel geldiki bu cümleler bana teşekkür ederim öncelikle zamanını bana harcadığın için öyle yapmaya calışıyorum umarım iyi yerlere gelirim sende öyle
Böyle birini tanıyordum. Evlendi ve mutlu
umarım bende öyle olurum
Çok anlatırdı neler yaşamış neler ohooo. Ama sonra çok mutlu oldu valla
inşallah bende öyle olurum
Buyur dertleşmek istersen
çok şükür bir derdim yok her şey yolunda küçüklük hayalimdeki mesleği sınıf öğretmenlik onuda çabalıyorum olacak inşallah sadece kafam çok dolu yani çok düşünüp az konuşanlardanım ondan
Sessizliğinin kokusu buraya geldi öyle diyim :) pekiii.
öyle oldu hahaha
Valla gecenin bi vakti. Devril yat hiç bir şey olmaz sa sabah olur. Bide bakmışsın bir gün öğretmen olarak uyanmışsın :))
geometri cözüyorum zaten tek mutlu olduğum an birilerine birşeyler anlatmak bu arada teşekkür ederim zamanını bana harcadığın için
Birşeyler çözdüğünü tahmin etmiştim zaten. Rica ederim. Biz kimlere neler harcadık ömrümüz gitti şurada iki kelam dan kaybetmem bir şey. Ben teşekkür ederim
Bu güzel düşüncen için teşekkür ederim
İyi geceler kolay gelsin
Uyiçam zaten ölü gibiyim ayakta duracak halim yok iyi geceler tatlı rüyalar
🥰 tatlı rüyalara hasret kaldıydık 😅 yat yaa kaçmıyor yaparsın yine. Hadi sana da tatlı rüyalar
Günaydın Dicem de çok geç oldu herhald
Günaydın
Testlerden kafanı kaldırmışsın şükür
Yok be kahvaltı yapıyorum geçe çalışıyorum gündüz uyuyorum
Yarasa kadın :)) ben uykunu bölmim merak etmiştim öylesine
Yok dedim ya kahvaltı yapirem
İyi afiyet olsun. Komik şeyler izleyip çayını püskürtme gülerken tamammı
O abinin anasini slkeyim
Bende..
Nasıl ya öz abin mi ne yaptı sana
Taciz ettikten sonra kusura bakmayla mı kapattı işi yani
Niye cevap vermiyorsun
evet kusura bakma dedi ve hayatına baktı
Yok artık ya. O zamanlar o kaç yaşındaydı
9
O da çok küçükmüş ya. Nasıl oldu bir anda öyle mi yapmak istedi. Hâla aynı evde mi yaşıyorsunuz
Evet aynı evde yaşıyorum
Çok üzülüyor musun bu durumdan dolayı. Görünce aklıma geliyor mu
Bir de o 9 yaşındaysa sen daha küçük olursun o yaşlarda özel bölgelerin bile oluşmamış olmaz mı
Yani olmaması gerekti
Hayır ben 9 o 18
Peki bu olay nasıl oldu tam olarak anlatmak ister misin
Oo büyükmüş o zaman senden baya
Gerek yok teşekkür ederim
Galiba aynı acıyı yaşayacaksın diye istemedin özür dilerim. Peki abinin o günden sonra başka bir yaklaşımı oldu mu. Sen bu durumu hiç kimseye söylemedin mi
Niye sustun
Söylemedem ama abim cok ceketi hayatan ve dönüp ayağıma kapanıp helallik istedi ağlayıp ilk defa Bi erkeğin ağladığını gördüm ben ilerde eşimin başkasıyla yatığımı anlamasın diye ameliyat parası istedim yavaş yavaşta aklımdan silmeye çalışıyorum işte bu olayı
Çok olgun davranmışsın biliyor musun. Abin ergenlik döneminde yapmış hak vermiyoryk yüzde yüz suçlu tabiki ama demekki merhametli bir kızsın. Afedersin ama kızlığın da mı gitti ya. Amelyatla düzelirsen kimse anlamaz tabiki ama inşallah ileride kocanla falan aklına bu kötü olay gelmez
Gelmiçek umarım ben inanıyorum cok istediğim mesleğim ve sevdiğim adam hep koynumda olucak zaman herşeyin ilaçıdır
Öyle tabiki inşallah çok güzel yerlere gelirsin. Sevdiğin biri var mı. İstediğin meslek ne
Sınıf öğretmenliği seneye yks giriçem yok hayatımda biri şuanda kafamı derse gömdüm
Öğretmenliğin önü kapalı ama sana önermem. Ben de edebiyat öğretmeniyim
Ya anladım ama çok istiyorum vazgeçmek gibi Bi isteğim yok
Ama mezun olunca atanamazsan ne yapacaksın
O zaman gelince o zamanın derdi olsun 😂
😂😂sen bilirsin ama ben önermem. şu an lise son musun
Ayn
Sohbet etmek isterdim ama muhtemelen istemeyeceksin
İki saat niye yorum yapıyorum o zaman 😂
Hmm😂😂 çıkim yazar mısın o zaman bana
orada mısın
s2ti mi seni elledi mi
yani
hayır elledi mi sadece yoksa s2ti mi
kızlık zarımda kan geldi beyfendi
geçmiş olsun o zaman ama bunun öz abinin yapması nasıl bir @Rospu cocukluğudur orasını anlamadım hemde öz kardeşine
keşki bende anlasam
yaw bana biraz troll gibi geliyor bu ama bilemedim inanasım gelmiyor böyle birşeye
inanman için gelip beni sk istersen ne dersin
ne alakası var qmk şimdi
boş ver sinirim bozuk
hangi şehirdesin
napacan
soruyorum
s2cem falan diye mi korkuyorsun
ne saçmalıyorsun ciden
boş yapma troll
keşki troll olsaydı
bırak bu işleri
Napti sana?