Sevgilim şizofreni hastası ama paranoid değil , tortu şizofreni hastası. Hafif var. Normal davranmasının yanı sıra geceleri pek uyuyamaz. Bazen Hayaller görüp onlarla konuşur, hayali arkadaşları var. Biliyorum ; Tehlikesiz , bana karşı hep nazik davranır. Onu çok seviyorum ama medyada Şizofreniler potansiyel katil damgası yediği için bende geçmişte yaşadığım ağır taciz olayını ona anlatmaktan çekiniyorum. Akrabam yapmıştı :(
Bana değil de akrabalarıma ve o ite zarar verip başını belaya sokmasından korkuyorum, bana tapıyor resmen çok seviyor da ama tahminimce onları öldürür cinnet geçirir diye düşünmek istemiyorum ama saklayamıyorum da , söylersem ona ne der acaba?
Her şizofreni türünden hasta adam öldürmeye meyilli midir?
-Paranoid
-Tortu
-Katonik
-Farklılaşmış
-Disorganize... gibi şizofreni türleri var işte
Bana değil de akrabalarıma ve o ite zarar verip başını belaya sokmasından korkuyorum, bana tapıyor resmen çok seviyor da ama tahminimce onları öldürür cinnet geçirir diye düşünmek istemiyorum ama saklayamıyorum da , söylersem ona ne der acaba?
Her şizofreni türünden hasta adam öldürmeye meyilli midir?
-Paranoid
-Tortu
-Katonik
-Farklılaşmış
-Disorganize... gibi şizofreni türleri var işte
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sakın söyleme bence ya şizofreni sonuçta başlarım türüne.
Yok bana birşey yapmaz kesinlikle ama o sapığı haşlar , cinnet geçirir. Türü önemli ama Paranoid olsa beni bile kafasında kurduğu hayal yüzünden öldürür hatta anasını babasını bile. Benimkisi en hafif şizofreni türüne sahip , belirtilerini az gösteriyor. Senden farkı yok hatta daha akıllı ama alevlenme dönemleri yine de 3 4 ayda bir olabiliyor. O iti öldürüp hastaneye tekrar gitmesinden korkuyorum... yoksa bana tapıyor çocuk zaten ne desem yapıyor , kıyamaz da :( Söylemicem
Zorunda değilsin
Söylesem belki de cinnet geçirir , hasta zaten
Söyleme. Senin geçmişin. Onu ilgilendirmez.
Anlıyor zaten hisleri kuvvetli , yüzümü asık görsün birde ağlar. İlgilendirmezse sonu kötü olur işte , kendimi düşünmüyorum artık beni de öldürsün o iti de bıktım ya
Kendinş düşün. Sakla.
öyle yapıcam , çok seviyor beni de , git öldür desem öldürür onları , raporu da var ama evde tedavi görüyor, ilaçlarını alıyor. Çok hassas bir insan da ne bilim anlık alevlenme dönemleri diye birşey oluyor nadir de olsa... haklısın saklıcam
👍🏿👍🏿👍🏿
Söyle anlıcaktır
Şizofreni hastası ama normal davranmıyor ama tehlikesiz , Paranoid olsa benle beraber o iti de mezara sokar zaten... Söylemeye çalışıcam üstü kapalı , anlayışlı , bana en ufak bişi demez de işte ne bileyim alevlenme dönemine denk gelirsem :(
Senin suçun değil ki taciz mi tecavüz mü oldu
tecavüz gibi , zorladı ilişkiye beni. Ya suçum değil de karşımdaki admın raporu var , sinirlenirse kötü olur işte , çekiniyorum. Ama anlayşla umarım karşılar , bana kızmaz da o iti öldürüp tekrar hastaneye gider diye korkuyorum , cezaevine giremez istese de zaten
Senin adına üzüldüm ama anladığım kadarıyla belli bir geçmişin var taciz edenle
akrabamdı zaten, sevgilime hasta derler esas hasta olan bu sapıklar ya :( Söylsem çocuğun dünyası başına yıkılır , benden de soğur hemde o iti öldürür belki de. Bazen tuhaf davranışları oluyor zaten
Sevgilinle ilgili herşeyi düşündünmü psikolojik olarak dayanabilecekmisin
Ben dayanabiliyorum da o hasta işte , nasıl kaldıracak bilmiyorum. Nereye kadar saklayacağımı da bilmiyorum :( Kötüyüm. Alıştıra alıştıra söyleyeceğim. Bunca aydır konuşuyoruz , en ufak zararını görmedim ama işte hasta sonuçta ne bilim. Medya sağolsun , korkutuyor bizi hem o televizyonlarda verilen şizofreni hastaları Paranoid , diğer türdekilerin şiddete az meyilli olduğu hatta normal insanlardan daha az şiddet gösterdikleri söyleniyor ama emin olamıyorum işte. O yüzden sordum. Sağol yorumun için
Rica ederim keşke yardım edebilsem
Anlat
Kafasında kuruyor bişiler zaten , bazen soruyor bugün kimle konuştun ss at diyip duryor. Böyle davrandığı bile oluyorken , böyle birşeyi söylemenin sonu kötü olur diye düşünüyorum. Anlıyor da soruyor neyin var diye :( Nasıl söyliyim