Her kurumda özel devlet vs farketmeksizin işe girmek için torpil lazım. Pazarda tezgah açmak için, veya bir kuyumcu açmak için bile torpile ihtiyacınız var
Yanlış işi ehline vermek gerekir peygamber efendimiz bile işi ehline verin diye buyuruyor müslümana verin dememiş. Haa bu ülkede işin ehli ya yok ya da suikaste kurban gidiyor zaten.
@Lvny_ o dediğin zor siyasetciler yahudi uşağı Bi tayyib gider Bi tayyib gelir siyonistlerin işine gelir mi torpilin kalkması zaten tayyib kukla yahudiler ülkeyi almış
Zor evet millet çok afedersin eşşekliğine devam ederse imkansız hatta. Ülkede satılmayan şey kalmadı neredeyse bizde satıldık hâlen daha sırıtarak onlara alkış tutuyorlar.
@Lvny_ AKP kolay kolay kaybetmez seçimler hileli yahudiler istediğini başkan yapıyor yahudiler AKP yi çok seviyor tayyibe yahudi madalyası boşuna vermediler acaba tayyib şeytanı kimi yerine getirecek hakan fidan denilen İsrail uşağını galiba
@Lvny_ şeytanlar montaj diyor 😥 sinir hastası olucam her boka montaj diyor nedense hiç montaj olmuyor iftirayi sever AKP seçmeni yalan iftira eşittir AKP seçmeni
Bu millet tapınmaya bayılıyor tapınacak bir şey buldukları zaman tamam artık ondan geri dönmezler. Sorsan en müslüman en imanlı en inançlı kişiler onlar. Tek bildikleri ürünleri boykot etmek güleyim barii bak sinirlerim bozuldu Neyse boş ver ya silivri soğuktur 😅
@Lvny_ boykot etseler ne yazar İsrail ile ticaret yapan akp hala devam ediyor yalandan kestik mestik diyorlar bakanları dedi ticaret başka savaş başka diye bakanları bile itiraf ediyor ticareti receb efendi yok diyor sahtekar yalancı receb
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 22 yildir torpili kaldırcam deyip kaldırmadı daha geçen hafta dedi bakan kaldırcaz dedi oda yalan çıktı haberlerde bunlar ne ayak?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Torpilin alâsı bunlarla geldi nereye kaldırıyor en basit bir yere işe girmek için bile torpil gerekiyor artık.
En çok torpil yapan parti seçildi AKP her pislikte birinciler
Bu arada güya gizli yazacaktım üstteki cevabını görünce yazmak istedim 😂
Beni iceri atmasın bunlar avukatım nerde 😏😏😮💨😮💨
Ben sucsuzum hakim bey 😲🥹🥹
Adalet yok ülkede zaten bin tane hakim gelse kurtaramaz beni AKP mahvetti ülkeyi adaleti mahvetti
O yüzden bence sus artık 😅
Bunlar hep dış güçlerin oyunu hakim bey beni bilen bilir, 🥹🙄🙄😬😬
Her kurumda özel devlet vs farketmeksizin işe girmek için torpil lazım. Pazarda tezgah açmak için, veya bir kuyumcu açmak için bile torpile ihtiyacınız var
bu sistem asla değişmez
Bu. Sistemin değişmesi için gerçek Müslümanlarin ülkeyi yönetmesi lazım
Yanlış işi ehline vermek gerekir peygamber efendimiz bile işi ehline verin diye buyuruyor müslümana verin dememiş.
Haa bu ülkede işin ehli ya yok ya da suikaste kurban gidiyor zaten.
@Lvny_ o dediğin zor siyasetciler yahudi uşağı Bi tayyib gider Bi tayyib gelir siyonistlerin işine gelir mi torpilin kalkması zaten tayyib kukla yahudiler ülkeyi almış
@Lvny_ 22 yıl yöneten biri net siyinsttir bu böyledir Erdoğan yahudileri çok sevdiği biri madalyası bile var
Zor evet millet çok afedersin eşşekliğine devam ederse imkansız hatta.
Ülkede satılmayan şey kalmadı neredeyse bizde satıldık hâlen daha sırıtarak onlara alkış tutuyorlar.
Birilerinin BOP ile ilgili açıklaması net bir şekilde gösteriyor zaten.
@Lvny_ AKP kolay kolay kaybetmez seçimler hileli yahudiler istediğini başkan yapıyor yahudiler AKP yi çok seviyor tayyibe yahudi madalyası boşuna vermediler acaba tayyib şeytanı kimi yerine getirecek hakan fidan denilen İsrail uşağını galiba
@Lvny_ şeytanlar montaj diyor 😥 sinir hastası olucam her boka montaj diyor nedense hiç montaj olmuyor iftirayi sever AKP seçmeni yalan iftira eşittir AKP seçmeni
hepinize birer bardak klorlu çeşme suyu yazıyorum sakinleşirsiniz
Şeytan recebe ver suyu biz şeytan değiliz kardeşim
Bu millet tapınmaya bayılıyor tapınacak bir şey buldukları zaman tamam artık ondan geri dönmezler. Sorsan en müslüman en imanlı en inançlı kişiler onlar.
Tek bildikleri ürünleri boykot etmek güleyim barii bak sinirlerim bozuldu
Neyse boş ver ya silivri soğuktur 😅
Adam olmayana şeytan derler cahiller bilmez
@Lvny_ boykot etseler ne yazar İsrail ile ticaret yapan akp hala devam ediyor yalandan kestik mestik diyorlar bakanları dedi ticaret başka savaş başka diye bakanları bile itiraf ediyor ticareti receb efendi yok diyor sahtekar yalancı receb