AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Kapısına gider annem söyler ben bir şey yapmam kimseyle münakaşaya girmek istemem.
Belli saatler de çalışma oluyor biz de hatta izin almak şart.
Ah ah bizim yaşadıklarımızı bilsen. Zor gerçekten sabriniz bol olsun umarım bırakır yapmayı
Telefonla mesaj atarım, anlamaz inat ederse olay çıkartırım. Üstte de kapıcı dairesindeki sıpa da eşek gibi tepiniyor, ondan muzdarip durumdayım, şanslarını zorluyor insanlar.
Ya da aşağıdan vururum tavana veya müzik açarım çok sesli.
Uzun süre çalıltırmadıysa sesimi çıkarmam ama sürekli çalıştırıyorsa ilk önce uyarırım. Uyarılarımı takmayıp devam ederse binanın elektrik kıtusundan sigortasını kapatırım.
1 ay önce böyle bir olay yaşadık apartmanın WhatsApp gurubuna matkap ı kim çalıştırıyorsa gecenin bu saatinde kapatsın yoksa bulursam vidalamaya gelicem yazdım. Teşekkürler.
Kanka az sessiz ol da derdim 😅
Tabiki apartman kuralları var yöneticiyi arardım ya da en son polis çünkü o saygısızlığı yapanla iletişime geçemezsin
Apartmanlarda nasıl yaşıyorsunuz anlamadım beleş oturtsalar oturmam apartman dairelerinde.
Müstakil eve mi yerleşsin herkes?
Mümkünse evettt
Nasıl sığsın herkes İstanbul'da apartman dolu iç içe evler Nasıl herkes müstakil eve çıksın ayrıca herkeste o kadar para yoktur
İmkanı olanlar diyelim o zaman :)
O matkap ile kicinda delik acariz artik o arkadasin
yeni tasindilarsa bisey demem ama gecenin korunde de calistirirsa bende sabahin korunde matkabi calistiririm daha cok ses gitsin diye de lavaboda acarim etkiye tepki😉
Kibar bir şekilde durumu izah etmelisin tabiki karşıdaki anlayan insansa
Kibar bir dille uyarın anlamıyorsa kavga edin
gece 3 te matkap çalıştırdıklarını biliyorum ama annem her zamanki gibi sessiz kaldı bize bir misafir gelsin yüksek sesle konuşalım duvarı kırarlar
Ya bu nedir ya çektiğimiz. Dün gece de tam uykuya daldım yeni Bi baktım duvara vurma sesleri. Bakıyorum saat olmuş 2 buçuk. Gecen iki buçukta o sesler neydi bilmiyorum. Bu gece yine olursa kesinlikle konuşucam.
Uyarırım baktım götüm yemedi başka komşuyu araya katarım. Son çare (adam tehlikeliyse ilk) polisi ararım.
Millet apartmanda yaşamayı bilmediği için sadece kendisi koca binada yaşıyor zannettiği için normaldir böyleleri laftan sözden anlamaz genelde
hiçbir şey aslında. Olay yaratmak yerine ya terasa çıkarım ya da kulaklıkla son ses müzik dinlerim
Viladanın sapını alırım tavana vururum sonra da bangır bangır müslüm gürses acarım kapalıya gelirlesede rakı ikram ederim
biz bu yüzden kendi villamızı ve apartmanımızı yaptık kimse yok 😂
Bana bildirim neden geliyor. Adminler kafasına göre
Bana da
Bir sürü kardeşim admin var burada. Bekliyorum ne zaman iptal edecekler hesabımı 😅😅
Kardeşim değil yahuşak😅
Ajajaj
Antalya'lıyım ama mecburen şive uydurdum 😅
Antalyalıyım diye yazılır kesme olmaz orada
Antalyalı'yım da mı olmaz
😅😅😅
Olmazzz.
Ciddi misin
Evet.
Tdk dan baktım şimdi
Doğruymuş
Teşekkürler sayın hocam
Rica ederim:))
Edebiyat fakültesi mezunusunuz belli ki
Yo ne alaka ben sayısalcıyım
Şaka yapıyorsun sanırım
Neyse ben de hâlde kabzımaĺım
Yo niye şaka yapayım
16 saat geçmiş
Bende alt kattan beyzbol sopası ile Tavana vurup Sakince uyarırım
sabaha kadar sevişme seslerimizle uyutmam onu şahsen :)
açık bir şekilde konuşurum. kimse kimseyi gerekmedikçe rahatsız edemez.
Akşam akşam matkap çalıştıran komşunuza ne yaparsınız?
Matkabını alıp sokabileceğim uygun yerler hakkında bir konuşma yaparım
Elektriğini bir keserim 3 elektrikçi gelse bağlayamaz
Kisa süreli bi olaysa ses çıkarmam ama diğer türlü kapıya gidip kavga çıkarma sebebi
Aslında haklısınız düşünülmeli sonradan gelip özür de dileyebilirler
Yöneticiye şikayet ederiz napalım öldürücez mi komşuyu
g@tune takmıslıgım var zamanında ciddiyim çünkü gece 2 di:PPP
Naptın dövdün mü
Yani keyfe göre yapmayacağı için normal karışlar bişey demezdim
Ilk güzelce uyarırım baktı olmadı olmadı kapısına dayarım dırek
İşleri bitsin susarlar bu kadar abartmayın bence. Eşi çalışıyordur belki akşam eve geliyordur
wp grubu falan varsa yaz denk gelirsen soyle kibar bir dille
Bu yüzden apartmanı sevmiyom müstakil ev en iyisi
Telefonuma sms bomb salıp aynı durumu ona yasatırım
Büyük ihtimalle gider matkabı adamın bi tarafında çalıştırıdım. Sonra da nasıl oluyormuş p*ç derdim.
Onun işinin bitmesini beklerim sonra ben matkapla onu rahatsız ederim 😂
Bir kere olduysa idare edilir de birden fazla olduysa gidip nazikçe (opsiyonel) uyarsbilirsin
Kapısını penceresini indirir üstüne bir güzel döverim
Yapardın🤪
Bir iki sabrederim sonra uyarırım
hangi şehirde yaşıyorsun sen ben yeni eve taşındım gündüz calıstıgım için haliyle akşama kaliyor tadilat
Hergunse sorun ama aradaysa hec bir saat degil
Arada da olsa ben dayanamıyorum. Daha hafta sonu yaptılar ses. İnsan önce de akşam 6dan sonra yaptılar 3-4. kere. Yeter ya.
Bukadar sorun ediyorsaniz müstakil evde oturmaniz iyi olur apartnmamda matkap çalistirilabilir surejli olmadigi surece sorun sayilmaz
Diğer apartman sakinleri saygısızlık ama. Zevkten parke değiştiriyorlardı hafta sonu. Kimse bu gürültüye katlanmak zorunda değil. Onlar müstakil eve gidip dağ ayıları gibi ses çıkarabilir. Evde mesela odaklanmak gereken işler oluyor onların gürültüsünü çekiyorum. Mecbur değilim.
Kendi evi kendi parasi kendi zveki olmuyor begenmiyor diyr istedigi kadar değistirebilir orasi onun evidir. Tahammul etmek etmemrk sizin derdiniz takintiniz olabilir. Sorun şu kalkip gece gec saatlerde yapiyorsa ozaman sorundur yoksa tadilatlar icin sorun edilmesi sadece saçmaliktir
Siz de sürekli bir şeyi yaptıran bencillerdensiniz anladım. İnsanların huzurunu kaçırmaktan zevk alıp kendinizden başkasını düşünmezsiniz. Hangi saatte olursa olsun o iğrenç sesi duymak zorunda değil kimse.
Onun evi diye bize de rahatsızlık vermesi gerekmiyor. Zaten zamanında 2 ay boyunca yaptırıp ders çalışmamı engellediler. Sizin gibi medeniyetsiz yaratıklar üzünden bu ülke gelişmiyor. Kendi evinde rahat rahat oturmak isteyen birisi tak tuk vurma seslerini matkap sesini dinlemek zorunda mı? l
Apartman dairesi kişisel mülktur mulkte uygun saatlerde istenilen tadilat istenildi surelerde yapilir... sorun şurda kapi gicirtisini takan kisiler gercekten baskalarini oylece kolayca yargilayabiliyor haklarinda sacma sapan konusuyorlar ki bence asil insan olamayscak kadsr saygi duymaktan aciz olabiliyormar sizin icin soylemedim evde sizin bir ileri boyutunuz cocuk yurumesine dahil gelenle benzer sorun yasadim. Ama hakliydim ve ben hakkimi almadan allah tarafindna cezasi verildi... kisacasi dusunce yapisi
Uzatmak istemiyorum ancak ben yine de o huzursuzluğu geçmişte çok yaşadığım ve dediğim gibi evde ders çalışmadığım için ayrı bir takıntım oluştu ve dayanamıyorum. Çünkü bendeki gürültü ve ses kredisi tükendi. Nefret doluyum.
Iste bu nefretiniz zaten sizi en ufak bir durumda ateşleyerek yakan bir durumdur. Insaniz bugun tahamul etmrdigin belki yarin daha kotusu gelecektir. Onemli olan boyle sinir dert tasa edip hayatinizi dahada negatiflestirmemeyi ögrenmenizdir. Şahsen rahat olmayi umursamamyi ogrenince hayat daha güzellesecektir. Boyle karsinizdaki bilmeyene bile hakaret edecek kadar kendinizi kotu duruma düsürmeyecek sorunlar yasamayacaksiniz
Ama sizin evde yapılıyormuş gibi ses geliyor. Hakikaten işkence. Tuvaletini yaptıran birisi kapıyı açık bırakmış tam alttaki kişi. Ses sanki bizim evde. Bu kadarı da fazla. Rahatsızlık verici seviyede. Sinirlenmemek elde değil. Düşünsene belki raz dinlenmek veya sakince kitap istiyorsun ama zart zurt matkap kırma vurma yıkma sesleri
Cidden çok kötü bir his. Siz gereksiz pozitif düşünmeye çalışıyorsunuz ancak bunun olumlu bir yanı yok. Güzel bir şey değil ki bu bahsettiğim sesler. Benim özgürlük alanımız da kısıtlıyor kendi evini yapacak diye.
maalesef ülkemizde toki ve benzeri malzeme yapilan binalarda affedersiniz osurdaniz duyulur... bu debli yapilasmanin eserleri... evet insna bazen tam rahatlamak ister sessizlik jster. Ama bunlar maleswf apartmanda kolaynkolay elde edilmez. Edilen apartmanlarda sadece emeklilierin oldugunapsrtmanlardir...
Allah beterinden korusun da inşallah tekrarlanmaz ya.
Sukut ve sakinlik iyidir. Celallenmek veya sinirlenmek insani hataya hatada daha cok camura iter insani. Her durumda sakin kalmayi ögrenin.
Doğru ama işte benim için bu konuda sakinlik çok kolay değil.
Umarim hayatinizda sakinlestirecek kendinizi bu yonde ehlileştirecek birseyler bulursunuz... iyi günler
yoneticiye sikayet et baktin durmuyor poliiiiss
Ay valla hiç çekemem
Uyaririm anlamaz ise gece 3 te bateri dinletirim
Bizim gece 11de oluyor bazen🙄
Saygı ve hoşgörü güzeldir.
Polisi arar şikayet ederim. Gelip uyarıyorlar.
Ben elektrik sigortasını kapatıyorum...
Acilse olur değilse mallık
Bir seferlikse bir şey yapmam
Kafası çalışmıyor sanırım
Vileda sopası ile duvara vururum
Yöneticiye şikayet ediyoruz
Gidip uyarırım baktım laftan anlamıyor döverim
Matkapla beynini karışlarım
Yardım ederim ki çabuk bitsin diye :):)
polise şikayet ederim
Belli bi saatten sonra yasak ama