Her şeyin en kötüsünü hak etmiyor mu şimdi bu komşu? 💩
Dipnot: o süpürgenin fişine takılır da yere kapaklanır inş 🤬
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

Belki de gerçekten açması gerekti, yere kakao döktü, ya da cam kırıldı.. ne yapsın sen rahatsız olacaksın diye sabaha mı bıraksın komşu gibi komşu, hiçbir şey yapamazsın beddua et bence de belki tutar..
Bana duyarlı insan rolü yapmasana 😂
ağzına burnuna odunla dalmalı
Bizim eski evde komşumuz süpürge açtığımız zaman gündüz bile olsa tavana vuruyordu ama kendisi açsa tık yok aklıma o geldi 😀😀😂 suoirge
Öylelerine de kıl oluyorum he 😄
Rica ederim aşkem 😘❤️
Gece gece ne içti o komşunuz? asdf
Bence hiç bulaşma. Bu saatte elektrikli süpürge çalıştıran komşunun aklından şüphe etmek lazım 😄
Kolonya içti herhal bilmiyorum ki 😂
Sakın dokunma, kendi haline bırak 😄
Teşekkür ederim kuzu ❤
Röcalar aşkem 🦄💜
Cevap
43Cevap
Sizin komşu yine insaflıymış. Onun yaptığı hiç yani.
Bir de siz bize komşu olacaktınız.. Kesin 10 yaralı 3 ölü çıkardı. s
Annem gece demez sabah demek müzik son ses açar.
Komşular ne bu ses demeye kalksa annem olay çıkartır.
Ya düşünüyorum da benim ne manyak annem varmış.😄
Demek ne ya, demez*olacaktı neyse anladın sen😄
Ayyy iyi ki komşu değilmişiz o zaman aşkem 😂
Her gün azer bülbül şarkılarıyla uyanırdın daha ne istiyorsun😄
İntihar sebebim olursunuz 😂
Ay nerede o günler😂
Belki de bardak kırıldı ve ortalığa saçıldı? Belki de küçük çocuğu var ve bu yüzden acilen açması gerekti çocuğun zarar görmemesi açısından? Böyle bir durumda elle toplaması zaten mümkün değil. Veya başka bir şey oldu, acilen süpürgeyi açması gerekti. Bilemezsin. Onlarca nedeni olabilir.
Bence komşuma ne yapsam mubah diyeceğine önce kendi komşuluğunu sorgulamalısın.
Cidden insanlarda artık anlayış, hoşgörü kalmamış. Herkes ne kadar ön yargılı. Karşıdaki insan bir şey yapınca hemen saldırırız, hemen kötüleriz. Sebebini hiç araştırmayız. Zaten toplum olarak da böyleyiz. Anlayış, hoşgörü sıfır...
Alttaysa altta, üstteyse üstte tak tak yap. Sesli olsun..
Sanmam duyacağını :/
Çık kapıyı yumrukla.
bisey kirilmis olabilir ya da sabaha birakilmicak bisey olablir ozelikle cocuklari evde varsa bence 1 kereligine goz yumabilirsin seninde basina gelebilir bardak kirilsa supurmcen mi sabahda kalkinca ayaklarina batsin...
Ama gece vakti normal bir şey değil ki bu. Başka bir şekilde de halledilebilirdi
nasil hall edilcek farz etki kürek yok dedim ya belki cocuklari vardir ustune basmamalari icin mecbur kalmistir bence biraz anlayis insanligmizdan bisey goturmez eger her aksam yapilsa tabiki bu katlanilcak bisey degil ama 1 kere olmus diye millete kizmak nekadar dogru bilemedim
İnsanlık hali olabilir elbette. Ama gidip evlerini basmadım ya 😄 Sinirimi burada dile getiriyorum. Umarım kapatır birazdan :/
Sahur vakti şekercim😁 bu seferlik affet. O süpürge sesi çıkarmasa birazdan davulcu gümbe de güm güm diye şenlendirecek haneni😁
Davul sesini duyamadan uyumuş oluyordum normalde. Ama gel de bu sesle uyu 😂
😂😁
bir kere yaptılar uyarmamıza rağmen devam ettiler.
Sigorta kutusundan bütün binanın elektiriğini kesmiştim.
Ay çok iyi yapmışsın. Eline sağlık vallahi
Düşüncesiz insanlar yaa :D
Acil birşey olabilir geçen gün ampul patladı heryere sacıldı bende acilen süpürge açmak zorunda kaldim. Tabii keyfine acıyorsa herseyi hak eder 😂
Bu da senin gibi acil bir mesele galüba. Normalde böyle şeyler yapmıyor çünkü 🤔
Acilen kaliteli bir tuz ruhu al kapisinin onundeki butun ayakkabilerin uzerine bosalt. Sabaha paramparca olurlar.
Keşke kapısının önünde ayakkabı bıraksa. Bu dediğini yapardım vallahi 😂
Bizim binadada var oyle bir dengesiz. Aldi agzinin payini. Sen yaptinda diyemiy kaniti yok elinde, ici icini yiyo :>
Aaayy yaptın mı bunu hakikaten 😂😂😂
Bak aklima grldi yine sinirlendim. İsrarla binada bebek arabalari icin aytilmis yere koymuyo kapinin onundeki boaluga koyuyo gesi engelliyodu. 1 oldu 2 oldu en sonunda baktim insan degil, bir sise tuz ruhu aldim bir damla bile ziyan etmeden geceleyin ustune bosalttim arabanin sabaha kadar islaklik kurumus arabanin iskeleti kalmisti ortada yazik :>
Ayyy ne fena 😂😂 asla aklıma gelmezdi. Ama öte yandan aşırı hak etmiş komşun
Simdi yeni bebek arabasini korkudan evin icine aliyo. Oyle adam ederler :/ insan olmayana farkli dilden konusacaksinki akli basina gelsin. Guveniyorum sana sende gelirsin ustesinden mutlaka
Bnmde ust komsunun kucuk bebeki var ve kadin calisiyor. Dolayisi ile her aksam supurge fasli var yatak odasinda hemde :) ses etmiyrm artik rutini o ne yapsn dyor beaz mzk aciyrm
Ay az önce ben de çalıltırdım komşu muyuz yoks aldnddl
Eğer komşun sensen allah seni bildiği gibi yapsın e mi :/
Ay sanmıyom hayri potır adminim skdjdj
Bunu yapması yasalara aykırı. Zabıtaya veya belediyeye şikayet edebilirsin.
Normalde gürültücü biri değil, ilk defa böyle bişi yapıyor ☹️
Belki de sahiden önemli bir durum olmuş olabilir. Her an birinin ayağına batacak cam kırıkları, rahatsız edici toz gibi bir sürü durum sözkonusu olabilir. Belki çok kırıcı olmadan ilk önce uyarabilirsin. Şikayet edersen açığını arayan bir komşu edinmen olası.
Yok şikayet etmem zaten 😄 Durur inş birazdan
Durmazsa da küçük bir uyarıda bulunursun en kötü ihtimalle.
Yaşasın temizlik! Aynı ben yav. Ne iyi yapmış işte, sana da farklılık olmuştur. :D
Gecenin bir vakti süpürge mi açıyorsun yani 😒😒😒
Nasil bir süpurgeyse artık ya da nasıl bir temizlik aşkıysa😄 bence kapısına dayanacaktın.
He deli midir nedir 😂
Acil bir şey olmuş olabilir, bir şey düşüp kırılmıştır, yere bir şeyler dökülmüş ya da saçılmıştır. Bence biraz bekle eğer uzun sürerse kapısını çal, uyuyamadığını söyle.
Binanın sigortasını atman yeterli. Eğer aynı bina değil ise; onun için sokağın merkezi elektrik panosunun yerini bulman ve sayaç numarasını ve cadde kodunu bilmen gerekiyor. Hadi kolay geldin.
Sende camasır makinesini sıkma programında calıştır
Çamaşır makinesini çalıştırmayı biliyor musun diye bir sorsana hele 😂
Bilmene gerek yok içine 1 adet tuğla at başlat düğmesine bas makina gereğini yapar..
Panodan sikortasını attırmak hatta belki sikortasını bile söker alırım yaparım
Onu beceremem asla ya
Kapını çal kanka saati sor
Ben öyle komşunun.. Tırım. Tırım.. Yan tarafta inşaat var. Sabahın 8-9'unda inşaat malzemelerinin gürültüleri fazlası ile yetiyor.
Temizlik aşkı ile yanıp tutşanlara selam ossun da ben bile bu kadar değilim ya kasıtlı bence, kaynar kazana atmalı bunları.
sakin olun biraz hoş görü. yanlış olabilir yapılan ama bu kadar saldırgan olmayın derim ben. belki zaruret hasıl olmuştur.
Gece 00:00 dan itibaren toplumu kötü şekilde etkileyen her türlü ses toplumsal suçtur. Polisi arayıp, şikayet edebilirsin.
Direkt molotof at evlerine :/
Hak ediyor simi :/
Aşırı hak ediyor hem de 😣
Kadın zaten temizliğini gece yapıyor alıştık artık😄
Apartmanın şalterleri indirilir. Olay tamamdır. ya da direk o dairenin şalterleri 😅
Eğer alt kattaysa tepinirim üst kattaysa sopayla vurur
Vururum
Bende son ses müzik açmışım :D gider beraber süpürürüz :D
Kesin bir derdi var yoksa insan neden böyle şeyler yapsın adfhjkl
Kız koş assadsn şarteli kes bina elenktiriksiz kalsin😂
Belki cam kırılmıştır normal karşıla, hergün olmuyodur nede olsa
başka bir sesi bastırmaya mı çalışıyor acaba?
:D :D
Supurgeyı ona , yanı ondan supurgehı kapatmasını ıstemek
lütfen insanları böyle yargılamayın pozitif düşünün hayatı pozitif görün herzaman iyi yanından bakın lütfen rahatlayın derin nefes alın ve gözlerini sessizce kapayın
Böyle düşüncesiz insanların varlığına şahit olmak beni hayli üzüyor.
Ne yapsan günah bence kimse o saatte zevk için süpürgeyi açmaz
Ben napiyim veletler geceye kadar top sektiriyolar baş bas bağırıyorlar kızınca gitmiyolat bide efeleniyolar hergun böyle
Ne sinir edici bir durum. 😒
Bence de 🤧🤧🤧🤮
Süpürgeye çekme şansımız var mı onu 😊
Ay keşke olsa 😂
Hiçbir şey yapma, ninni gibi dinle 😃
Ninni mi 😳
Öyle yapcem mecbur 😭😭
Bilerek mi düşürüyorsun ☹️
Bayram temizliğidir o elleme ://
Gece gece mi 🙄
Hızını alamamış demek ki 😂
in aşağı şartellerini kapat
Asla da anlamam öyle şeylerden
evdeki lamba gibi düşün. indir kaldır.
Al bir süpürge sapını vur alttan sussun
Normalde gürültüsü olan biri de değil. İlk defa böyle bişi yapıyor. Aşırı şaşkınlıklardayımn resmen
Ay normalde yapmıyorsa biraz beklesen mi acaba, bir şey falan kırılmıştır belki😔
Beklicem ☹️
Panoya git salterini indir
Beceremem ki herkesinkini indiririm yanlışlıkla 😂
Vur tekmeğu kafasına.
Böyle pekmezi aksın hatta 😡
Süpürgenin sapını al eline.. Kafasında kır :)
Valla da hak ediyor yani
Ben sana kulakligimi veririm hayrim ❤
Mesele kulaklık değil ki. Hem kulaklıkla uyuyamam ben asla 😭
Amma da nazlı 😑
Napayım çok hassas uykum :/
Ben 5.40 da uyanıcam 5.40 5.40 hiç diyor musun tolga abi hayırdır 5.40 da uyanacaksın neden uyumadın diye yok! Varsa yoksa kendi derdiniz.. Ah bu yeni nesil ne bencil
E uyu o zaman 😂
Kız sen a mı oldun a hangisi oluyordu u s m vardı hey gidi günler hey gençler hızlı tabii
Hıhı admin oldum 😄
Yakışır aslan parçası zamanında bir yerlere geleceğini biliyordum gururlandım ve zıbarıyorum sende uyu çok şaapma
Bende zıbarıcam, komşu durdu şükür 🙏🏻
Bu arada çok tenküüüüğ 💜🦄
Bayram temizligi yapiyordur :)))
Her şeyi yapabilirsin, mübahtır.
Eminim Lanka olurduk boyutunu düşnemiyorum
Elektirigin sartelini indir disarda varsa 😅
polisi ara dumura dönsün
Oklavayı al tak tak tak diye vur
ben olsam polis çağırırdım..
Sigortaları attırırım..
Bende yapıyorum arada
Soxum süpürgene derim