Akşam dediğiniz saat kaçta? An gelir çalıştırmak zorunda kalabilir. Siz de yeri geldiğinde mecbur kalabilirsiniz. Sizin hayatınız aşırı düzene oturmuştur, başkasının oturmamıştır. İşle güç arasında koştura koştura bir meseleyi çözmeye çalışıyor olabilir. Siz de iyi bir komşu olun ve azıcık anlayış gösterin.
Ha yok ben anlayış gösteremem, kimseye katlanamam, ben ölüm sessizliği, sonsuz huzur istiyorum diyorsanız, mezarlıkta veya en azından müstakil bir evde oturmayı tercih edebilirsiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılOnlar müstakil ev alıp yaptırsın. Bunu neden demiyorsunuz? Onmawjn gürültüsünü bem defalarca öekyim 2 ay ev yaptırıp ders çalıştırmadıklarını biliyorum örnek olarak. Bu öküzlükten başka bir şey değil. Kul hakkı. Benim hakkımda giriyorlar. Ayrıca müstakil ev kaç milyon? Kolaymış gibi yazıyorsunuz bir de.
- +1 yıl
Tam olarak bunu söylüyorum. Herkesin müstakil evde yaşama imkanı yok. O bir lüks. O yüzden toplu konutlarda ve apartmanlarda yaşıyoruz. Yüzlerce insanın tek bir binada yaşaması da anlaşılacağı üzere öyle çok da konforlu bir şey değil. Bugün ondan ses çıkar, yarın başkasından, belki bir gün de sizden. Biribirinize anlayış göstermek mecburiyetindesiniz. Çünkü başka seçenek yok.
Soran+1 yılYahu tamam zorunluluk varsa belki anlayabilirim de zevkine yaptıranlar var işte onları anlamakta zorlanıyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılSinir bozucu ve saygısızca bir davranış gece birtakım seslerle rahatsızlık vermek ben çamaşır makinesi bile mecbur kalmadıkça çok çok çalıştırmam bile. İnsanlar işe okula gidiyor yorgun geliyor veya bunlara gitmese bile hayat telaşı bazı durumlar çekilmezken bunlarda tuz biber oluyor. Senin yerinde olsam uyarımı yapardım canım🌺Aynı veya benzeri durumları yine yapar yoksa.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorlar ya devam ediyorlar uyursam da.
- +1 yıl
Bence polise söyle kesin çözüm tabiki gizli kalsın kimliğin senin gibi rahatsız olanlarda vardır senden bilmezler merak etme😌
Soran+1 yılYok sradım da gelmediler
- +1 yıl
Çok ilginç gelinmemesi de normalde bu tip durumlarda hemen gelinirde 😌
Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. Bir keresinde odadayken kolidordan ani şiddetli matkap sesi geldi. Uzun süre durmadı yemin ederim evimizin duvarını komşu yıktı sandım. İnanılmaz şiddetli bir sesti. Korkudan kalakalmıştım öylece. Şoktan çıktıktan sonra gidip duvar yerinde duruyor mu diye bakmıştım. O korkudan sonra sıradan matkap sesini hiç dert etmiyorum. Tek korkum var, duvarımızı yıkmasınlar yeter😂
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar gündüz çalışıyor olduklarından akşam saatinde halletmek zorunda kalabiliyorlar evdeki işlerini. Gerçi soruyu sorduğun saat geç bir saat değil. Ama akşam 9-10 sonrası yapılmamalı bence bu saatten sonra ses duyduğumda bende sinirlenirim ve uyarırım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılben konuşurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalışan insanlarsa normal karşılarım ama hafta sonu, pazar günü çoğu insana tatil, o gün gündüz halledebilir ne yapacaksa, matkap çalıştırmanın ne aciliyeti olabilir bilmem, bi yer tamir edilmesi gerekiyorsa usta çağırmışlarsa onu da anlayışla karşılarım, ama millet birbirini nasıl rahatsız edeceğini şaşırıyor, keşke herkes birbirine saygılı düşünceli anlayışlı olsa ama ne gezerrr, evde kulaklık takılı oturuyorum çoğunlukla, sırf ses duymiyim diye, insan iki sayfa okuyacağı kitaba bile odalanamıyor, eskisi kadar müstakil ev de kalmadı artık hep apartman dikildi her yere, müstakil bahçeli sessiz ve huzurla oturabileceğim bir ev en büyük hayalim... Apartmanda oturmak sabır istiyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Sorma bizde de var sanki öncesinde ahır da yaşamış dicem hayvanlara hakaret etmiş olucam mağaradan mı çıktınız naptınız nefret ediyorum sorumsuz insanlardan. Bende geçen gün delirdim üst kattan inen biri kek yemiş her yer kekti onun öncesinde de çöp taşıyor beee hayvan çöpün hep aktı gördün sende ya dön sen sil yerleri ya da eşin silsin. İnsan olmayan görgüsüze cahile bir şey anlatamazsın
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Müstakil evde yaşıyorum yan ev ile duvarlarımız birleşik, öküz, insanlıktan nasibini almamış bir mal ne saat düşünür ne de komşu benzeri durumlar yaşadım. Hatta bir keresinde 3 kardeş dışarı çağırdılar sırf uyardığım için indim tek başıma baktılar kaba kuvvet ile birsey yapamayacaklar o zaman duruldular.
Ülkemizde insanların çoğu cahil ve anlayışsız ne yapsan boş. En iyisi şikayet etmek.20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gece 11'den sonra değilse sabrederim.
Çalışan insanlar olabilir, gündüz evde biri olmuyor olabilir. Biraz anlayışlı davranmakta fayda var. :)12 Yorumla- +1 yıl
Aynen haklısın
- +1 yıl
+1 yılNormalde aksam 8 e kadar mi ne yapabilir ama sonrasi yassk. Eger apsrtman kurallari icerisinde belirlenen kurallar varsa, mesela haftasonu yapilsin, saat 6 ya kadar yapilsjn vb kurallar varsa apartman yoneticisine soyleyin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılbizim alt katta bi kiz var her gece duzenli olarak cigiriyo kendini kotu hissetmesin diye dememek icin zor tuttum mk her gece saat ucte kavga edecek ne buluyorlar merak etmiyor degilim. her turlu ses saygısızlık.
00 Yorumla
+1 yıl12 e kadar bısı demıyrm ben kimseye. Üstekı ev supuruo mesala hemde süreklı ama çalısıo diyrm. Netflx e dalıyrm. Cok kafam atıksa evden cıkıom ❤️
10 Yorumla
+1 yılAkşam saat 22:00’a kadar çalıştırabilir diye biliyorum.
27 Yorumla
Soran+1 yılYok 00a kadar
- +1 yıl
18:30 geç saat değil. Sabah çalışıyor olabilir, akşam evine gelmiştir evinde tamir edilmesi gereken yerler vardır. Senin gıcının zevkini mi düşünecek adam.
- +1 yıl
+1 yılBi'şey yapmazdım, sonuçta çalışıyor adam, keyfinden yapmıyor ki, evde müzik açarım ya da hiçbir şey yapmam. Zaten bir süre sonra kulak alışıyor sese
00 Yorumlabir keresinde başıma geldi ve dayanamayıp kapısını çaldım ve bir daha o sorunla karşılaşmadım... fakat tekrar yaparsa bu kez mahkeme yoluna gitmelisin
00 Yorumla
+1 yılÜlkede doğru yasa ve işleyen hukuk olsa böyle sorun yaşamazdın, çünkü polis çağırırdın, onlar da gelir ceza keserdi anında.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. Çağırdığımda gelmiyor ki polis. Kesinlikle adalet yok. Hak hukuk yok.
+1 yılMatkapı alıp beyninde delik açardım. En sinir olduğum şey ya bu. İnsan yatacak huzur bulacağı anda yukardan ses gelmesi çıldırtıyor.
Git uyar komşunu işini gündüz görsün.00 Yorumla
+1 yılMatkap fetisi yoksa bence hosgorulebilir sonucta evine biseyler yapiyo. Belki uygun oldugu tek zaman o saatler olabilir..
03 Yorumla- +1 yıl
18:30 aksamustu. Abartmissin.
Soran+1 yılAbartmadım. O saatlerde insan dinlenmek istiyorum bunu anlamak çok mu zor?
- +1 yıl
Yyy peki
+1 yılSeninki matkap çalıştırıyor en azından ben binanın önüne araba bırakıyorum saygılı köylü komşum balkonundan benim arabamın üzerine yanan sigara izmaritini atıyor
00 Yorumla
+1 yılO matkabı alır onun üzerinde çok amaçlı kullanabikeceğim bir delik açar ve her canım sıkıldığında o deliği kullanırdım!!!
13 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha
- +1 yıl
Hak ediyor ama 😏
- +1 yıl
Bencede bu saatte olmaz yani
- Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılPolisi değil zabıtayı arayacaksın bir iki defa kapılarına gelsinler dağ ayılarının devam ettiği durumda sulh ceza mahkemesine dilekçe ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapısına gidip rahatsız olduğum konusunda uyarımı yaparım dikkate alınmıyorsam polis çağırırım polislede işi çözemiyorsam bende gürültü yaparım bana yaşattığını bende ona yaşatırsam o zaman anlar vazgeçer
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılCalistiriyolarda apartmanca çok alıştık düğün var gelin geliyor çocuk yetim diye susuyoruz işte
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gece 11.30 da görmüşlüğüm var. Yani insanlıktan çıkarırlar insanı. Neymiş usta geç kalmış. Bahaneye bak🙂
03 Yorumla- +1 yıl
Gece 00.00 kadar bir şey deme hakiniz yok poliste gelse komşu der gece 12 değil niye geldiniz der suçlu sen olursun saat 12 olursa polis ara yesin cezasini
s +1 yıl@istambulkizi olur mu öyle şey. Akşam saatinden sonra o tarz gürültü çıkaramaz
- +1 yıl
Valla acil olursa çıkarılır benim 2 kat üstümdeki komşum 1 hafta valla saat 22 de matkap sesi dinletti sonra gittim sordum kadın lavobasi aşağa katta pis su inmiş tuvaleti kirdirmis arza baktirmis mecbur bayan çalışıyor akşam usta çağırmış komşuluk önemli gidip kavga etsem sonra aynı durum başıma gelse oda anlayış etmez şikayet eder bazı yerlerde her şey duymayacaksin başın sıkılınca ailenden önce komşun gelir. yardıma
+1 yılCanım çekti bir tur da bana ver ben çalıştırayım. Evde bir sürü matkaplık iş var. Kulağıma sokmasaydın o zaman. Vereceksin yoksa polis çağırırım.
00 Yorumla
+1 yılAkşam akşam maktap çalıştıran o elemana "O matkabın kablosunun takılı olduğu prizin, mandrenine takılan ucunun ta voltajını seviyim" derdim.
00 Yorumla18.30 gayet erken bir saat. sitelerde bile sesle alakalı yasaklar (parkta çocukların bağırması vs) saat akşam8-10 gibi başlar.
00 YorumlaKapısına dayanmışlığım var 😏 apartmanda sesler olağan şeyler ama bu kadarı fazla
10 YorumlaSaat 5 ten sonra yasak belediyeyi ararsanız zabıta gonderirler
10 YorumlaÇok geç değilse ses etmem ama gece olduysa bende aynı işlemi ona yapar 1 delik açardım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Sürekli olmadığı müddetçe komşuluk hakları geçerlidir.
00 Yorumla
+1 yılYani saçma bence ama gece 11.00-12'de yapmasından daha iyidir tabii ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKapısına giderim kibarca kendisini uyarırım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
m +1 yılKapısına gider uyarırım. Akıllanmaz ise polis çağırırım.
00 Yorumla Bende karısına matkap uçlarindan biri ile delik açardım galiba
00 Yorumla
+1 yılMecbur çalışma yapmak gerekebiliyor bir max iki gün arkadaşımda kalırım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeceleri uyumayıp sabahları mi uyuyor bu insan ne zamqn uyku uyuyor önce onu arastiririm ardindan uyarmaya ragmen devam ediyorsa o uyurken aynisini yapardım...
00 Yorumla
+1 yılUyarmak için kapıya gittiğin halde devam ediyorsa polise şikayet edebilirsiniz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır ayıp yani saat kaç olmuş insan düşünür tam bir habzo
00 Yorumla
+1 yılParalel evrene tunel mi kaziyorlar acaba diye düşünüyorum bazen cidden 🫥
00 Yorumla
+1 yılmatkapla çalışan komşu ben oluyorum flkgjdlkşj
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. arada oluyorsa bir şey demem. sürekli olursa uyarırım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞehirde metropokda yaşamayı öğrenememiş ö*küzler
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Olur be kanka çalışan o’da ben de adam çalıştırıyorum yani 🥲😅😅
00 Yorumla
+1 yılHicbisey demem ve bide çok ses gelmez zaten az bişey gelir veya hiç gelmez
00 YorumlaEğer korku yoksa dayan kapıya. Korku varsa şikayet et belediyeye.
00 Yorumla
+1 yılBende müzik sistemi ile matkap sesi dinletirim 24 saat
00 Yorumla
+1 yılDuymamaya çalış bir şey söylesen iyice büyüyecek konu tadın daha da kaçar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle insanlar görgüsüz ve cidden laftan anlamazlar
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılSaat 20:00, a kadar izin var 20, den sonra yasak direk şikayet ederim hiç muhatap olmam
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO matkapla 3 4 delik açarım onda aklı başına gelir 😊
05 Yorumla- +1 yıl
Bir tane yeter
- +1 yıl
Bana yetmez
- +1 yıl
Darbeli matkap lazım o zaman sana hıncını al
- +1 yıl
Ouuu severiz sfsfs
- +1 yıl
Seriye tak
Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı. Acil bişey olabilir ses çıkartmam hepimizin başına gelebiliyo
00 Yorumla
+1 yılBöyle yeterince rahatsız olmuyoruz hilti ile çalış de
00 YorumlaEminim gereksin gönlünden geçen cevap aynıdır, ancak kimse bunu yapmaz 😄
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sabahlara kadar ses sistemi ile müzik ziyafeti verirdik
00 Yorumla
+1 yılÇıldırıyorum hele apartmanda market varsa bu sesler asla bitmiyor kaç defa uyardım yok
05 Yorumla- +1 yıl
Ozaman yerleskeni degistireceksin
- +1 yıl
Olmuyor maalesef
- +1 yıl
Ozaman şikayet etmeyip katlanacaksin 😉
- +1 yıl
Öyle maalesef
- +1 yıl
Malesef😉
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Rica etsem işinizi daha sonra yaparmisiniz derim ya da hiç bir şey demem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmamalı hadi oldu diyelim ikiyi gecmemeli... benim oturduğum yerde de çok fazla kural var yan komşu çocuğunun doğum günü için bile izin aldı müzik açsak rahatsız olur musunuz diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZabıta ya da polisi arayabilirsiniz çok rahatsız olduysanız yasak. İlgili kanun var gereğini yaparlar.
Daha çok Zabıta ilgileniyor.00 Yorumlamethaba surekli olmasu can sıkıcı bi durum ama bazrn olabiliyor calisan insanlarin bazen cok grc olmayan saatte islerini halletmeleri gereke biliyor genece komsulul hakki adina sizde idere ederbilirsiniz belki ...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hatun bulsam her gece matkap çalıştırırım hatta bazen darbeliye alıyorum bazen sadece delme modunda 👍
00 YorumlaÖnce sebebini sorarım. Eğer geçerli bir nedeni yoksa uygun bir dille uyarırım. Çünkü gündüz çalışıp gece evine gelen insanlar var. Büyük şehirde yaşıyorsanız ve durum hafta içi olduysa mutlaka zaman sıkıntısından dolayı yapmıştır diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu olay seneler önce başıma gelmişti alt komşumla az kalsın kavga edecektim ama küçük kızı kapının önüne gelince geri evime geçmiştim.
00 YorumlaNormalde sabah 8 aksam 5 de bırakılması lazım bizde o işi yapıyoruz çünki işcinin işi bitmediyse bina yöneticisine başvuru yapıyoruz izin alıyoruz normelde öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal diyenler hep o saatlerde yapıyor galiba.
- Devamını Gör (162)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne