Sevgilimin ailesi ile kafa yapısı olarak tamamen farklıyız.. tanışmaya gittiğimde abileri benimle tanışmak bile istemedi.. kız arkadaşım da ailesine aşırı düşkün ne derlerse yapıyor aramızda geçen mesajları bile SS alip atıyor yengelerine.. çok bunaldım beni istemedikleri de belli.. sevgilimi seviyorum ama ilerde nasıl olur bilmiyorum.. böyle bir ilişki yürür mu?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aile önemlidir tabii daha büyük sorun çıkabilir ama mesajlarınızı paylaşması çol yanlış
Evet o kadar saçma bı hareket ki.. akıl alıyormuş
Her konuda da olmaz ama tamam ben de akıl alırım ama mrsajlar özeldir aranızda olan bir konuşmayı göstermesi yanlış
Yengesi ve ablası beni aradi.. yazdığım bazı şeyler yüzünden azarladilar bile
İşte yani zamanında ablam da bana eşiyle konuşmalarını gösteriyordu ama çok büyük kavga ettiğinde ne yapacağını bilmediğinde ve yanlış anlama müsait kelimeler çıkabiliyor ilişkiye 3. kişiler her zaman karışmamalı brn okuduğumda yanlış gördüğüm şeyleri söylüyorudm ama kişi karşısındakini doldurmamamlı biraz dolduruyorlarmış gibi geldi ve sizi arayıp azarlamalark da çok yanlış
Ne yazık ki dolduruyorlar bizimkisi de saf işte.. kendimi anlatmaktan yoruldum
Ya kadınlar arasında bu olur ama aranız bozuk değilken bunu güzelce söylerseniz snlar çoğu kadın bunu sevgilisine söylemez bile yine size söylemesi güzel bir şey
Yengesi arayınca öğrendim kendisi sonradan söyledi
Yani yengesinin bu kadar dahil olması gerçektne yanlış çok mu ağır bir laf ettiniz
Abileri arkamdan hakaret ediyorlarmış zaten tanışmaya gittiğimde de gelmediler.. evlenirsek bende onları eve almam dedim o kadar başka bişey demedim
Yani eve almam demeniz doğru değil ama abilerinin de size tavır yapması şok yanlış ama siz yine elinizden geldiğince anlayıilı ve saygılı olmaya çalışın sevgiliniz çok arada kalır yoksa
Sevgilinize de her konuda yengelerinden akıl almaması gerektiğini başkaları araya girince daha da işlerin çıkmaza girdiğini söyleyin
Asıl sıkıntı şu ki tanışmaya ailecek gitmistik.. annem ve babam da bu tavırları gördü.. şimdi bizimkiler de istemiyor.. saçma sapan gelişti her şey.. tek istediğim aileni ikna et 1 saatligine demiştim yapamadı daha kotu oldu simdi
Özür dilemeye gelin diyor neyin özrü anlamadım
Hadi yaa yani ailecek gidilen yerde abilerinin öyşe yapması kötü olmuş
Adamlar kapının girişinden arada bi baktilar gelmediler iceriye
Bizimkiler de sinirlendi ben daha çok sinirlendim
Yani siz değil ama annenizle babanıza saygısızlık olmuş ama bu sevgilinizin suçu da değil eğer annesi babası iyiyse siz de sevgilinizle anlaşıyorsanız güzel olur
Babası da aynı.. biz tanışmaya gittik.. bunlarda yabancıya kız verilmiyormus kuzenler ile evlendiriyormis onu anlattı bide bizimkilere... bu iş cikmaza döndü iyice.. kafam karışik
Ama tsnışmışsınız sonuçta sizi kabul etmişler
Evet.. biz gittikten sonra da vazgeç demiş.. bize uygun değiller demiş babası da
Gerçekten zor bir durum Allah yardımcınız olsun ama bu kararı en iyi siz verebilirisiniz
Bizimkisi korkak olduğu için seviyorum diye dik de duramiyor.. herşeyi benden bekliyor
Teşekkürler cevapların için
Çekinmekte haklı ama ben de aileme böyle diyemem aile yapımız benziýor
Teşekkürler birine anlatmasaydim patlicaktim
Pek yardımcı olamadım ama rica ederim
Bir insanla arkadaşlık yapicagin zaman bile ailesine bakıp arkadaşlık yap derim aile herşeyi ele verir
hayır
onemlidir tabiki