Arkadaşlar erkekler sevmediği bir kizi kuma olarak alır mi erkekler size soruyorum ben patronumdan hamileyim patronum 45 yaşında ben ise 18 yaşındayım oda bana dediki karımdan boşanmam dedi Sizce beni kuma olarak alır mi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu çok yanlış çok küçüksün Allah affetsin
Yanış olduğunu biliyorum
😞😞😞
Ama ellimde değil 🥺
Çok yanlış bir şey yapıyorsun? anne olmaya hazır mısın ailenin haberi var mı? nasıl tanıştın?
Ailemin haberi yok
😞😞😞😞. . Allah yardımcın olsun işin çok zor
Alsın mı
Almasını isterim ama alır mi almaz mi onu bilmiyorum
Nasıl kabul ediyorsunuz bunu anlamıyorum, yani soru belki troldür ama ülkenin bir yerlerinde bunları kabul edenler var
Soru trol değil
Kabul etmeye mecburum
Nerden geliyor bu mecburiyet
Insan aşk olduğunda her şeyi yapar
Gencecik kızsın umarım hatandan dönersin
Dönsem ne değişecek ondan hamileyim
Daha yeniysen aldır böyle şey olmaz
2 aylık
Neden böyle şey olmaz
Karısı var diyorsun, başkasının mutsuzluğunun üstüne bir ilişki kurulmaz
Ama bebeğime nolucak
Doğur, uzaktan destek versin kuma ne demek ☺️
@soran çocuk doğru söylüyor ayrıca aşık değilsin sadece hormonların devrede
@flawsome25 hay yaşa
Uzaktan nasıl destek vericek
Maddi olarak
Peki manevi olarak o nolucak
Çocuğuna göstersin ilgiyi sana değil, evli diyorsun
Neden sadece çocuğuma bana değil ben insan değil miyim
Hayatım evli adam, kadının günahı ne
@soran kafan mı güzel? Gitmişsin evli adamla yatışsın bir de aşktan bahsediyorsun sen düpedüz o. ospuluk yapıyorsun niye adam sana ilgi versin? Ha adam da ş. refsizin önde gideni zaten. Böyle adamlar sana bakmaz anca kullanır bir köşeye atar bu şekilde, sen de sırf masum bir bebeği onu elde etmek için kullanmaya çalışıyorsun sanki. Allah bilir hamile olduğunu da bilmiyordur değil mi.
Peki benim günahım ne bana da yazık günah değil mi çocuğuma da yazık günah değilmi onun suçu ne babasız mi büyüsün baba sevgisi görmesin mi
Çocuğu düşünüyor olsaydın en başında evli bir adamı baba adayı olarak görmezdin. Kendini boşuna kandırma.
Eşini aldatan adamdan başkasına hayır gelmez
@flawsome25 ona aşığım
@flawsome25 ya yeterki yanımızda olsun oda benim suçum yeterli
Eşi de ona aşıksa
Sen bu günahı bile isteye kendin seçmişsin her şey senin seçimin ve sonuçları hiç kusura bakma. Çocuğu düşünüyorsan böyle rezil bir hayat yaşatma ona ve git aldır aldırabiliyorsan. Aşk dediğin karşılıklı olur ve bu kadar yaş farklı olan biriyle zaten aşk olmaz. Ulan yaşı geçtik adam aldatan biri sen böyle birine nasıl aşık olmayı seçersin? Bir de kuma alsın diyorsun anladık aklın yok da kendine saygında mı yok? Bu şekilde ileride daha çok ağlarsın hiç şüphen olmasın.
@flawsome25 çocuğumu aldıramıyorum ailemde bilmiyor öğrenirlerse beni oldururler
@flawsome25 o bana aşk değil ben ona aşiğim
@flawsome25 çocuğuma tek başima bakamam
Yanlışlıklar silsilesi
@flawsome25 kendime saygım yoki malesef🥺😊
😔
Niye en baştan aldırmadın? Ailen her şekilde öğrenecek ama kadın sığınma evlerine de gidebilirsin. Kades yükle, polisi arayıp adres söylemekle zaman kaybetmezsin bir düğmeyle gelirler evine.
@flawsome25 ama kadın sığına evine niye gidiyim sanki bu çocuğu tek başima mi yaptim bi zahmet bana sahip çıksın çocuğuna sahip çıksın
Çocuğu devlete verebilirsin. Bir süre devlet bakabilir. Zaten 18 yaşa kadar bakılıyor diye biliyorum. Kuma olmayı seçersen yağmurdan kaçarken doluya tutulursun haberin olsun.
O hamile olduğunu biliyor mu ya da çocuğu kabul ediyor mu? Muhtemelen çocuğun doğsa bile onu zoraki sevecek ya da hiç sevmeyecek.
Sığınma evi zaten şiddet gören kadınlar için ailem beni öldürür dediğin için onu söyledim
@flawsome25 o hamile olduğumu biliyor çok ilgileniyor bebeğimizle