Şimdi bir kız var günde bie kere markete gelir ilklerde ikimizde utangaçtık kız iki kez benle şaka yapmaya çalıştı, sonradan bende yapınca şimdi 2-3 aydır her geldiğinde hep şakalaşıyoruz kızda çok istekli yani çoğu zaman o şaka yapar, ama bir keresinde okul açıldı kiz ilk kez benden uzak durdu anlamadım kız hep mesafeli davranıyordu bana, eşya alıp dışarıda bekliyordu kardeşi ödüyordu parayı bende mesafeli davrandım kız bir hafta sonra bunu görünce yine benle şakalaşmaya başladı, anlamadım noldu sonradan işte şakalar böyle gitti kız bazen benim yanıma yakın duruyor yani yarım metrede az mesafede, bazen hissediyorum önümde durur etrafa bakar şaka arıyor aslında sonra bulunca hemen şaka yaparsa yani çaba sarf ediyor, bir keresinde yanlız gelmişti kız daha fazla benle şaka yapıyordu, eşya alır kan iki üç kere benim fikrimi alıyordu beni rüyasında bile görmüş bir kere, umut doğuyor bana, sonra bir şeyler oluyor mesela bugün geldi eşya aldı sonra gitti yine geldi küçük kardeşiyle ama o içeriye girmedi dışarıda bekledi, bu sefer diyorum eğer beni görmek isteseydi içeriye girerdi, umudum kalmıyor, sizce hoşlanıyor mu yoksa ben aklımda öğle istediğim için böyle düşünüyorum?
(şakalar hep aynı 3 aydır aynı şakayı yapıyoruz bazen fazla yapıyoruz ama çoğu hep aynı)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ergenlik şeysi buyuyunce geçer
Ölsen 2-3 yaş farkımız var
2-3 yaş farkla ergenlikten çikiliyor zaten
Ergenlik çağı dediğin başka bir şey benim ki başka bir şey 19 yaşındaki biri nasıl bir ergenlik çağında ola bilirki, ergenlik çağa birisi yeni 14 yaşına giriyor ve 3 yıla kadar hep hormonları tavan sadece zevk için onunla bununla konuşur ben o çağından çoktan çıktım benimki başka bir şey ben onun niyetini anlamak istiyorum aslında başka birisi olsa şıp diye anlarım ama kendiminki anlamıyorum kız yakın davranıyor ola bildince benle konuşmak istiyor ama göz göze gelmek için büyük bir çaba sarf etmiyor, konuşuncada gözümün içine bakıyor, bir keresinde orada değilken gelmişti sonradan gittim beni görünce yüzü güldü parçalar bozuk napıcamı bilmiyorum
Umursamamakta bir cozum migrostaki bi kiz neden onemsenirki
Aslında ben markette çalışıyorum o müşteri 🙄
Muşteri neden onemsensin o zaman 😂
😂😂, tamam bugün her şey net oldu o benden hoşlanmıyor emin oldum kiz sadece muhabbetim sarıyor öyüzden benle şakalaşıyordu eskiden bir kiz vardı kıza baksan sanki bana deliler gibi aşıktı ama beni seviyorsun söylediğimde seni seviyorum diyordu ama arkadaş olarak, kızla flört ediyoruz ama arkadaştık anlamadım buda aynı mesele