Bir kiz neden bir erkeğe yakın davranmak ister?

Şimdi bir kız var günde bie kere markete gelir ilklerde ikimizde utangaçtık kız iki kez benle şaka yapmaya çalıştı, sonradan bende yapınca şimdi 2-3 aydır her geldiğinde hep şakalaşıyoruz kızda çok istekli yani çoğu zaman o şaka yapar, ama bir keresinde okul açıldı kiz ilk kez benden uzak durdu anlamadım kız hep mesafeli davranıyordu bana, eşya alıp dışarıda bekliyordu kardeşi ödüyordu parayı bende mesafeli davrandım kız bir hafta sonra bunu görünce yine benle şakalaşmaya başladı, anlamadım noldu sonradan işte şakalar böyle gitti kız bazen benim yanıma yakın duruyor yani yarım metrede az mesafede, bazen hissediyorum önümde durur etrafa bakar şaka arıyor aslında sonra bulunca hemen şaka yaparsa yani çaba sarf ediyor, bir keresinde yanlız gelmişti kız daha fazla benle şaka yapıyordu, eşya alır kan iki üç kere benim fikrimi alıyordu beni rüyasında bile görmüş bir kere, umut doğuyor bana, sonra bir şeyler oluyor mesela bugün geldi eşya aldı sonra gitti yine geldi küçük kardeşiyle ama o içeriye girmedi dışarıda bekledi, bu sefer diyorum eğer beni görmek isteseydi içeriye girerdi, umudum kalmıyor, sizce hoşlanıyor mu yoksa ben aklımda öğle istediğim için böyle düşünüyorum?

(şakalar hep aynı 3 aydır aynı şakayı yapıyoruz bazen fazla yapıyoruz ama çoğu hep aynı)

Bir kiz neden bir erkeğe yakın davranmak ister?