sevgilinizin, esinizin karsi cinsten yakin arkadasi olmasina nasil bakiyorsunuz ayni sekilde sizin de olmasina yani beraber vakit gecirmeleri sinemaya gitmeleri kahve icmeleri vs vs
"Kişi kendinden bilir işi" demişler. Ben bir erkek ile bir kadının arkadaşlığında, dostluğunda bir sakınca görmüyorum. Sakınca görenler arkadaşına o gözle bakanlardır. Benim en yakın arkadaşım vardı. İki yıl önce kaybettim. Hala onun yokluğu zor gelir bana. Dostum, sırdaşım, kardeşimdi o benim. Hiç bir zaman farklı düşünmedik. Hayat sadece cinsellikten ibaret değil. Neden bazılarının aklına hep bu geliyor? Siz hiç mi cinsellik yaşamıyorsunuz? Aklınızda hep bu mu var. Bir erkeklebir kadın bal gibi de dost olabilir. Şu mağaralarınızdan çıkın artık.
Benim yakın arkadaşım var ve kızın şu an çok güzel bir ilişkisi var ve gayet mutlular biz mesela yemeğe gidiyoruz sahile gidiyoruz muhabbet sohbet ediyoruz ve sevgilisi beni tanıyor ama canlı olarak görmedi bile çünkü kıza yani sevgilisine güveniyor
Birinden biri ilgi duyuyordur ve ilgi duyan diğerinin kendisini tercih edeceği günü bekliyordur. Olması için ortak bir payda olması lazım. Ya akrabalık ya da nadirende olsa ailelerinde kaynaştığı çocukluk arkadaşlığı.