4 sene olacak evliyim aşık olarak evlendim. 2 buçuk yaşında oğlumuz var. 1 günün nasıl geçiyor diye sorarsanız çocuğun bakımlarıyla ilgilen evi topla yemek yap eşinin arkasını topla izinli günlerinde bazen gezmeye gideriz. Eşim öyle sohbet etmeyi sevmez elinde telefon anlatırım dinleyip dinlemediği de mechul. Bazen kızarım elinde hep telefon var falan diye o an bırakır sonra yine aynı. Hiç kendi kendine gelip sohbet edelim vs yok. Arada bir gelip film izleyelim mi der kabul etmem filmin 10. Dakikası uyur kalır. Bu arada aldatması falan yok güvenirim o konuda.
Aşırı dağınık bir insan bense topluyum 4 senedir hep arkasını toplamakla geçti artık bunalıyorum. Çocuk olduğundan beri tartışmalarımız çoğaldı 2 gün iyiysek 3. Gün kavgalıyız. Ben anlık sinirlenirim o 2 gün suratını asar. Onu seviyorum ama bazen ayrılsak daha mı mutlu oluruz diye düşünüyorum. Kendimi hizmetci gibi hissetmeye başladım artık. Cinsel hayat desen yok birlikte olasım içimden gelmiyor. Siz olsanız napardınız?
Aşırı dağınık bir insan bense topluyum 4 senedir hep arkasını toplamakla geçti artık bunalıyorum. Çocuk olduğundan beri tartışmalarımız çoğaldı 2 gün iyiysek 3. Gün kavgalıyız. Ben anlık sinirlenirim o 2 gün suratını asar. Onu seviyorum ama bazen ayrılsak daha mı mutlu oluruz diye düşünüyorum. Kendimi hizmetci gibi hissetmeye başladım artık. Cinsel hayat desen yok birlikte olasım içimden gelmiyor. Siz olsanız napardınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer