Ne yapmalıyım? Lütfen yarımcı olun?

Kücüklügümde hep annemden şiddet gördüm olur olmadık şeylere beni döver kötü sözler söylerdi ama abime hep çok iyi davranırdı ve bana asla onun gibi olamayacağımı söylerdi. Kücüklügüm çok kötü geçti benim özgüvenimi hep kırardı. Küçük olduğum için ona karşılım vermzedim ama büyüdüm ve bazı şeyleri anlayabiliyorum artık ona karşılık veriyorum ona karşı kendimi savunuyorum. Bu gün yine çok saçma bir nedenden dolayı kavga çıkarttı bende ona karşılık verdim yaptıgı şeyin doğru olmadığını anlattim. Avmnin ortasında si ir krizi geçirdi bağırdı çağırdi bana narsist olduğumu benden hayatı boyunca nefret ettiğini beni sevmek için çok uğraştığını hiçbir zaman sevemediğini falan söyledi ben saygısız ve egoistmişim onu manüpüle ediyorumuşum abimi çok sevmiş beni hiç sevememiş. Sevmiş gibi yapmış hayatı boyunca ama nefret etmiş. Ben onun pisikolojisini bozmuşum. Kötü olan herkes onu savunuyor herkes benim annemi bu hale getirdiğimi söylüyor. Ne yapacağimı bilmiyorum çok yardıma ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum mecburen buraya yazıyorum

Ne yapmalıyım? Lütfen yarımcı olun?