Eşimi başka bir kadına yardım ederken görmek?

Merhaba, evde yerden çöp almayan, rica ettiğim halde, gelirken marketten su alırmısın dediğim halde almayıp bağıran çağıran biri, taşınırken benim özel eşyalarıma yardım etmeyen biri bu adam. dün akşam benim o an geleceğimi ve büyük ihtimal göreceğimi bildiği halde bir genç kadının market çantalarını sırıtarak taşırken gördüm. Öyle 3-5 metrelik bir mesafe de değildi. Belki ben görmesem evine kadar götürecekti. Sonrasında evde kıyamet koptu, ayrılmayı düşünüyorum. Özür dilemediği gibi bana delirmişim gibi muamele yaptı, hakaretler etti. Gram üzülmedi bana. Çok ağrıma gitti. Siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
10 gün sonra konuşmayı teklif ettim. Konuştuk. Özür dilermisn dedim. Hayır, hatalıydım ama dilemiyorum, sen beni dinlemeden saldırıya geçtin dedi. O zaman ayrılalım bu kadar bir insan rencide edilmez dedim. İşyerinden izin al anlaşmalı boşanmak için müracaat edelim dedi. Gayet keyifli. Zaten 3-4 aydır ws profilinden birlikte olan fotoğrafımızı kaldırmıştı iş çevresini bahane ederek. Çok üzgünüm, beni çok zor günler bekliyor.
Eşimi başka bir kadına yardım ederken görmek?