Çalışan Çiftlerde Erkek Taraf Neden Ev İşlerine Tam Anlamıyla Ortak Olmaz?

Çalışma hayatına kısa bir aradan sonra tekrar döndüm. Yaklaşık 1 aydır çalışıyorum. Bu süre içerisinde ne bazanın altı süpürüldü ne de kanepelerin. Tuvalet banyoyu 2. hafta dolunca mikrop kapmayım diye yıkadım. Çalışmadığım dönemdeki ev işini bekliyor. Oysa benim yemek yemeğe halim kalmıyor. Üstüne manipületif şekilde dinlenme ihtiyacı hissedersem suçluluk duygusu yaşatıyor. Sofra kaldırır, aperatif yemekler hazırlar eyvallah. Ama ben yapmasam çorbanın bile ç sini unuturuz. İyice gerilmeyelim diye "O kadar hizmet istiyorsan çalıştırmayacak kadar kazansaydın. Ben de elin adamlarıyla çalışmaya meraklı değilim." diyesim geldiği zaman kendimi tutuyorum. Millete de kendini çok iyi lanse ediyor. Yaşadığımı ben biliyorum. Bu yazıyı yazdığım gün sabah işe gitmem lazım ama beyefendi geç geliyor diye sofra kuruyorum. Ya ben sabah gidiyorum sen öğleye kadar uyuyorsun. Benden sofra bekleyeceğine ben uyuyayım sen yiyeceğini ye dimi? Yok illa sofra istiyor ben geliyorum 7 de koştur koştur sofra derdine. Usandım gerçekten

Çalışan Çiftlerde Erkek Taraf Neden Ev İşlerine Tam Anlamıyla Ortak Olmaz?