KS canlar herkese selam yeniden ben geldim
Sizlere soruyorum
Sizce eşler arası yardımlaşma önemli midir?
Sizlere soruyorum
Sizce eşler arası yardımlaşma önemli midir?

Elbette önemli.
Ama kadınların doğasında olan yemekti, bulaşıktı çamaşırdı onları erkek kadınlar kadar iyi yapamaz.
Kadın her detayı düşündüğünden daha başarılıdır bu tip konularda.
Erkeklerde tamirat, herhangi bir eşyanın monte edilmesi gibi kendi yaradılışına uygun işlerde eşine yardım edebilir.
Evet ben eşime her zaman yardım ederim tabi ki de.. çünkü eşimin yorulmasını istemem.. zaten evliliklerde de ortak olmalıdır her şey..
bazen işi olabilir eşin ya da yorgundur.. hemen yardım edip işin ucundan tutmak gerekir.. ve aynı zaman da bu her konu için de geçerli..
markete gitmek.. alışveriş yapmak.. bebek bakımı yemek yapmak..
ama bu zaman da kimse bu kadar duyarlı değil maalesef
Hayat müşterek ise önemli kadin kadar ev işlerinde erkekte yardımcı olmalı
Teşekkürler Eig için.
Cevap
11Cevap
Ederse temiz düzenli bir eve ve cesıt cesıt yemeklere sahip olur. Etmezse bulduğuna razı olur ✌🏻
Etmeli ama her noktasına değil diye düşünüyorum
Etmeli ederdim tabi çalışıyorsa çalışmıyorsa hasta falan olduğun da ancak
Yardım başka şey yardim değil bu.. yapması lazim zaten
Ev işini erkek yaparsa o ev bir kaç gün sonra sararır çünkü kadın temizlik anlayışı ve erkek temizlik anlayışı çok farklı
Yani bu soruları sormak konuşmak bile bıktırdı artık insansa zaten o evde yaşıyorsa yapsın bişeyleri
Tüm işi al yap diyemeyiz ama evet ara sıra da olsa yardım etmesi gerekir.
eger erkek calısıyorsa hayır yardımcı olmamalı ama iki tarafta işde calısıyorsa ev işleri paylastırılıp yapmalılar
@patronicewoman iyi günler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı ilk seni görüp yazdım mesaj atacaktimda xperim yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilir misin bişey soracağımda teşekkürler
Evet bazen erkeklerde bu konuda yardımcı olmalıdır
Becerip yapabiliyorsa, yardımlaşma iyidir.
Kadın_erkek eşitliği olsun.
ikiside çalışıyosa normal olan beraber yapılmalı
Etsinler eline mi yapışır yani
Evet iş paylaşımı olmalı
hem de her zaman
Evet yardım etmeli
Yardim etmeli
Bence yardım etmeli
Paylaşımcı bence ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?