sebebi nedir bilmiyorum kısmetimi kapatmış ve bütün ilişkilerim hayatımdaki olanlar yolunda gitmesin diye yaptırılmış 6 tane hoca dolaştım hepsi de aynı şeyi söylüyorlar ne yaparsak yapalım çözülmüyor
annemle birlikte yaşıyordum 4 senedir kendim yaşıyorum ama o kadın bizim hayatımzda 9 senedir var ve ben 9 senedir bu sorunları yaşıyorum kimseyle düzgün iletişim kuramıyorum her şey ters ters gidiyor zar zor ilişki yapıyorum ilişkilerim saçma sapan sebepler yüzünden bitiyor kadın istemesem de benim evime annesiyle birlikte bir şekilde girip çıkıyor engel olamıyorum
Psikolojik sıkıntıları var diye hocaya götürdü kendisine ayrı muska evimize ayrı muska yazdırdı kaynanam rızam olmadan huzurunuz için dedi ama dahada kötü olduk bunun yüzünden kavga bile ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tipik ana kuzusu sendromu.
Sormaaa
Demek ki işin ana kuzusu birisi o zaman
Bir sebebi vardır mutlaka
Kaç defa dövdün
hocaya baktırmayı hiç düşündün mü
Evlendiğimizde annesi muska yaptırdı bize bir şey yaptığını düşünüyorum
Daha yeni evliyken zaten 1 senedir evliyiz
Huzurunuz için yaptırdım beni benim rızam olmadan ama hiç huzurumuz yok inan kötü bir şey yaptırdıysa onu bulur Allah büyük
annemgilin evliliği de aynı bu şekildeydi ve yapılan büyü yüzünden bitti güvenilir bir hoca bulabirsen baktır ve çözdür bence
İnşallah halletmem lazım
umarım halledebilirsin benim de ciddi ilişkim babamın yeni eşinin yaptığı büyü yüzünden bitti ölü toprağına yaptırmış ve çözdüremedik
Baban biliyor mu peki benim kaynanam öyle cadı biriki çok tehlikeli hacı hoca herseyi biliyor
Neden öyle yapmış canım kadın
babam bilmiyor maalesef söyleyemedim nasıl söylenir onu da bilmiyorum ama eşinin ve annesinin büyüyle ilgilendiklerini illaki biliyordur
sebebi nedir bilmiyorum kısmetimi kapatmış ve bütün ilişkilerim hayatımdaki olanlar yolunda gitmesin diye yaptırılmış 6 tane hoca dolaştım hepsi de aynı şeyi söylüyorlar ne yaparsak yapalım çözülmüyor
Söylemen lazım ama babanlamı yaşıyorsun bilmiyorum ama bendede üvey anne var şüphelendim şimdi
Valla bitane çok iyi hoca varmış bizim memleketten ama gidemiyorum uzak olduğu için
Herkes o hocadan bahsediyor
annemle birlikte yaşıyordum 4 senedir kendim yaşıyorum ama o kadın bizim hayatımzda 9 senedir var ve ben 9 senedir bu sorunları yaşıyorum kimseyle düzgün iletişim kuramıyorum her şey ters ters gidiyor zar zor ilişki yapıyorum ilişkilerim saçma sapan sebepler yüzünden bitiyor kadın istemesem de benim evime annesiyle birlikte bir şekilde girip çıkıyor engel olamıyorum
Şey diye biliyorum bi yerde okumuştum sana büyü yapan kişiyi biliyorsan o büyü bozuluyormuş
Ve yakalarsan
görevlerini yapmıyor mu her türlü düşünebilirsin
Ne gibi
cinsellikten tutta eve bakma sana bakmaya kadar
Valla dediğim gibi işine göre işi bitince o an bitiyor benle ilişkisi zoruma gidiyor
tamam da ya şimdi açıktan yazıp seni üzmekte istemiyorum. istersen özel yaz.
anlamsız gelen noktadan çözüm nasıl olur ona bakmalısın belki
Vay kardeşim, boşaaan boşan🤨
Her akşam aynı konuları mı konuşuyorsunuz?
Ana kuzusu heralde
Seni aldatiyo olabilir mi
Uyyy ana kuzusuuu
Soğudu mu acaba
Yakın davranıyorum işine gelirse duruyor ama genelde kaçıyor
Tek başına dışarıya çıkmaya başladı bebekte var
Kaç yaşında ki ya böyle davranacaksın niye evleniyorsun ki pislik herif
25 yaşında
Sen?
Ben 24 yaşındayım
Neşe dolu bi insanım böyle yapması çok zoruma gidiyor artık soluğu annesinin yanında alıyor
Sen de kötü davran seni hak etmiyor
Kötü davranınca ailesi bana karşı saldırıya geçiyor boşandırmaya kadar o yüzden napcağımı bilemedim çok huysuz paracı bi ailesi var
Oha yaa eşin ile burçlarıniz ne
O kova ben yengeç
Ya kova burcu çok eğlenceli çok neşelidir bu herif niye böyle oldu
Psikolojik sıkıntılarıda var ondan olabilir mi
Olabilir de aşık olarak mı evlendin
Evet evlendiğimizde kaynanam muska yaptırdı
Onun parmağının olduğunu düşünüyorum bu işin içinde
Ne muskadi oha
Ailesini nasıl peki aZ anlat biraz
Psikolojik sıkıntıları var diye hocaya götürdü kendisine ayrı muska evimize ayrı muska yazdırdı kaynanam rızam olmadan huzurunuz için dedi ama dahada kötü olduk bunun yüzünden kavga bile ettim
Ay bacım Allah yardım etsin ayrılmak mı istiyon simdi
Allah sonumuzu hayır etsin diyorum