Annem evde neden beni istemiyor gibi davranıyor?

Ev ile ilgili bir konu olduğu zaman hemen burası benim evim diyip duruyor. Bana burası benim evim Sen zaten evlenip gideceksin dedi. Bizimle yasamayacaksın tarzı şeyler söylüyor. Erkek kardeşime hiç böyle şeyler söylerken duymadım. Böyle söylediği için ona sinir olduğumu soyledigimde de ailedeki en sorunlu kişi benmişim gibi beni suçluyorlar sen zaten herkese sinir oluyorsun tarzı şeyler söylüyorlar. Annem zaten sürekli yaptığım makyaja kıyafete herseye karışıyor lise mezunuyetim için fotoğraf cekiminde bana up uzun elbise giydirdi halbuki bende güzel bir elbise giymek istiyordum. Sırf bu yüzden kendi mezuniyetime bile gitmedim çünkü herkes güzel elbiseler giyerken ben ferace gibi elbise giymek istemedim ben kapali bir kiz degilim. Hep böyle davranıyorlar annem teyzemlerle sürekli benim vücudumu ve süslenisimi eleştiriyor onlardan nasıl kurtulabilirim üniversite sınavına hazırlanmaya çalışıyorum ama o kadar sinirimi bozuyorlarki ders bile çalışmak istemiyorum

Güncellemeler
8 ay
Lütfen cevap verin saçma sapan sorulara cevap veriyorsunuz yardımcı olmaya çalışın biraz özellikle kızlardan yorum istiyorum
Annem evde neden beni istemiyor gibi davranıyor?