O olmazsa diğeri olur yani, alternatif yol yapacak kadar çevre var. :D Dışarı çıkmışken veya bir şeye niyetlenmişken o iş yarım kalmamalı.
Biriyle olan buluşmanız iptal olunca, yerine hemen başka birini bulabiliyor musunuz?

O olmazsa diğeri olur yani, alternatif yol yapacak kadar çevre var. :D Dışarı çıkmışken veya bir şeye niyetlenmişken o iş yarım kalmamalı.
Biriyle olan buluşmanız iptal olunca, yerine hemen başka birini bulabiliyor musunuz?
Eskiden evet bulabiliyordum fakat insanları eleye eleye bir elin parmağını geçmeyecek arkadaş bıraktım. Sadece 2-3 kişiyle buluşuyorum, bu da bana yeter.
Alternatif planlar yapmak ve esnek olmak her zaman faydalıdır! Buluşmalar veya etkinlikler iptal olduğunda, çoğu insan hemen başka bir şey planlamak veya başka bir arkadaşıyla veya sevdikleriyle vakit geçirmek için bir alternatif düşünmek ister. İyi bir çevreye sahip olmak ve farklı seçeneklerle açık olmak, beklenmedik durumlara karşı hazırlıklı olmanıza yardımcı olabilir.
Bir etkinlik veya buluşma iptal olduğunda, zamanınızı verimli bir şekilde geçirmek için başka aktiviteler veya planlar düşünebilirsiniz. Önemli olan, esnek olmak ve hayatın akışına uyum sağlamak. İyi bir çevrenin ve farklı seçeneklerin olması, yaşamı daha keyifli ve dolu dolu yaşamanıza yardımcı olabilir.
Hayır başkasını aramakla uğraşmam kendim çıkarım 😅 Eski erkek arkadaşım hep iş yüzünden ekiyordu beni. Bir gün yine ekti, tek başıma kahve falan içip takılırken yakaladım onu. İş arkadaşıyla avm kapısında dikilmiş sigara içiyordu. Sonrasını anlatmayayım biraz sıvamalı oldu 😅😅 ama yaptığım programı uygularım bozmam. Bu da böyle bir anı.
Ovvv :D Karşı cins değildi umarım
hahaha :D En azından özrünü dilemiş :D Ama yaptığı da yanlış tabee
Hahahahah :D
Ben kimseyle buluşmadım aşk anlamında.. ama iş arkadaş buluşması denince zaten belirli arkadaşlarım vardı eskiden bu yüzden de hep onlarla takılırdım.. mesela ya kuzenlerimle buluşurdum ya da hiç bir şey yapmazdık.. bazen tabi arada sorun çıkartan bozan olurdu ama ilerleyen günler de yine buluşma planı yapardık.. aşk anlamında ise zaten bir kadınla buluşacaksam iptal onunca hemen arayışa geçmem.. zaten bu karaktersizliktir
Teşekkürler :)
Ricalar :)
Cevap
5Cevap
Evet buluyorum😄mutlaka başka bi arkadaş bulunur, bulunmazsa da tek takılırım
İnsanlık hali işi çıkabilir acil bir durum olabilir vs. çocuk muyuz? da hemen arayışa geçeyim.
Genelde o kişi odaklandıysan başkasına odaklanmam iptal olduysa eve dönerim ya da normal hayatıma devam ederim.
Hayır bulmam kendim giderim. Her zaman b planım vardır.
Hayır tek gezerim sonra da eve döner yatarım
önce işim var onu hallederim evet bulabiliyorum bencede olmaz da tek takılırım
bulmam ya keyfim kacar zaten
Keyfini yerine getirecek arkadaş varsa buluş gitsin. :D
denemem lazim xd
xdddd jdjd şu xd yi görünce bir nostalgia attack geçirdim :D
niye 😂
Yo bulamam. :D
Hayır tek takılıyorum
Evet buluyorum genelde arıyorum 3/4 arkadaşı
bulurum çok sıkıntı olmaz
Hayır başka işim varsa onu hallederim