Tinder'dan tanıştığım bir çocuk aşırı sosyal, konuşkan ve yakışıklı gibiydi. Buluştuğumuzda ağzını bıçak açmadı ve maalesef bakımsızdı yani belliydi. Çok üzülmüştüm ama bir kahve içmiştim yine de ayıp olmasın diye. Sizin başınıza gelse ne yaparsınız?
Sanaldan tanıştığın kişi gerçekte tahmin ettiğin gibi çıkmasa, buluşmayı terk eder misin?
Masadan ayrılmak olmaz sonuçta karşındaki insanında bir gururu vardır. Her zaman şu şekilde düşünürüm bana yapılsa ne hissederim. Hoşuma gitmeyecek şeyleri karşımdaki insanlara yapmam. Onu yapmak çok terbiyesizlik olur. Böyle bir şey yapmaya kalksak Kızların çoğu fotoğrafları düzenle makyajı bas ışıktı pozdu sanarsın dünya güzeli oluyor. Tabi görünce hüsrana uğruyorlar ama ayıptır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sanalda ki insanlarin birbirlerine kolaylikla iyi gelebilecegini dusunuyorum. Fakat iliskiler gercek yasama gecildigi zaman olaylar baska boyutlara tasinabiliyor. O yuzden icimize sinmiyorsa o iliskiyi drvam ettirerek kendimize eziyet etmemiz gerektigini dusunuyorum. Benim bulusmalarim da yasanan seyin devami istendigi icin sikinti cok yasaniyordu. Acik soylemek gerekirse cabuk sikilan bir kizim. Surekli farkli insanlar isterim cevremde. Bu da bu sekjlde sanaldan olmuyor. Bu durumumu artik sanalda degilde farkli mekanlarda kendi sectigim insanlari tercih ederek gerceklestiriyorum.
Sanalda kendini farklı ya da daha iyi yansıtabildiğin için birbirine iyi gelme durumu çok daha pozitif oluyor tabii ki. Fakat çok yükselmeden görüşmek en iyisi. 👌🏼
Yani bilmiyorum genelde ben kendi seçimlerime güvenirim genelde herkes benim seçimlerime güvenir dış görünüş olarak kötüsünü hiçbir zaman seçmedim jdjdj Ama tahmin ettiğimden daha iyi çıkacak gibi duruyor nfjfjf
Beyan ettiği birşeyin yalan çıkması ayrı, zannettiğimizden farklı çıkması ayrı burada karşı tarafın suçu yok. Hem çok insan gördüm yazılıda prof gibiler sesli görüşmede zar zor konuşuyorlar yüzyüze görüşmede kalpten gidecek gibi oluyorlar ağızlarını bıçak açmıyor 🤣
Ogun biryerden yanıma gelmis olabilir veya o resmi cektirmekk için birinden kıyafet de almış olabilir. Benden çekinmiş utanmış olduğu için konuşmuyor olabilir. Ogun bir problem yaşadığı için morali bozuk olabilir. Sanaldan karşima bambaşka biri de çıksa inanırım sonuçta sanal. Sanaldan buluşma cesaretini gösterdiysem kalirim orada tanımaya çalışırım 2. Sefer de görmek isterim
Yüzüne söylenmez tabi ve yarıda anidən çıkıb gitmek iyi olmaz en azından karşındakı insanın yerine koymalısın kendini amma bir bahane uydurub gitmek olur bir süre sonra
çocuk heyecandan konuşamamış, üzüldüm. ama bazı insanlar öyle, sanalda daha rahat hissediyorlar ve daha rahat ifade edebiliyorlar kendilerini. öyle bir durum olmuş sizin de.
Buluşmayı terk etmem ama bahane bulurum. İnternetten tanıştığım biriyle bir kere buluştum. Onda da annemi tembihledim. Sıkılırsam sana mesaj atarım arayıp eve çağırırsın diye 😂😂
Saygısızlık olmasın diye sohbet ederim, biraz zaman geciririm. Ayrıldıktan sonra fikrimi incitmeden söylerim. Öyle masayi terk etmek falan kaba bir davranıs