Babam dahil kimse beni sevmiyor az önce bana keşke gebersen dedi?

Ben 20 yaşındayım kardeşim 10 yaşında az önce kardeşimle kavga ettik çünkü yeni yapılmış olan çantamı elledi ben de sinirlendim hafifçe bağırdım ne elliyorsun diye sonra babam buna gereksiz bir şekilde yükseldi ve sinirlendi içinde cam şişe olan bir poşeti bana fırlattı bana gelmedi tabi sonra annem de niye fırlattın ya bir yerine gelse bişey olsa nolcaktı dedi babam da gebersin zaten onun istiyorum dedi ben o an hiç umursamadom ama sonra yemek yerken birden aklıma o laf geldi gözüm doldu bir anda odaya gittim ben acaba ona veya genel olarak ne yapmış olabilirim de öyle dedi? Ki 20 senedir hiçbir şey de yapmadım. Bu yaşıma kadar sevgilim dahi olmadı
Hayır yani kendi işimde gücümdeyim, kimseye zararım dokunmuyor benden ne istiyorlar yemin ederim anlamıyorum abi eğer k4şar cazgır çingene yoldan çıkmış olsam bak herkes beni nasıl sever. Kimseye zararım yok ama babam dahi beni sevmiyor ölmemi istiyor sonra motivasyon videolarında kendini sev cart curt diyorlar ya kardeşim benim ailesel durumum böyleyken ben nasıl kendimi seviyim allah aşkına? Zaten ailem böyle beni sıktığı için bugüne kadar adam akıllı sevgilim olmadı hep kendimi çirkin hissettim aşırı çirkin olmadığım halde 20 yaşındayım hala işlerim yolunda değil allah aşkına bana bir fikir verin napacağım😔😔😔
Babam dahil kimse beni sevmiyor az önce bana keşke gebersen dedi?