Evlenince beni istemedi. Şimdi aramıyor sormuyor 2 senede 3 kere konuştuk bir iki kelime o da. Önceden bana karşı çok çok iyi bir babaydı, fedakardı, severdi beni şimdi böyle yapmasına dayanamıyorum. Eşyalarımı bile boşaltmış evden odamdaki televizyona kadar. O kadar çok kırgınım ki binlerce cümle yazsam yine de anlatamam ne kadar kırgın olduğumu. Onu asla affedemem asla eskisi gibi olamayız ne babam ve ben, ne hayatım eskisi gibi olabilir. Bu kırgınlık, içimdeki acı ömür boyu benimle.. Bir baba nasıl bu kadar değişebilir?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
annen hayatta mi? sana sevgi veriyor mu annen? kiminle kaliyorsun
Annemle kalıyorum ama babam kadar sevmiyorum onu. Uzun yıllar ayrı kaldığımız için annemmiş gibi gelmiyor. Onun da kötü davranışları oldu, eşi de iyi biri değil mecburen katlanıyorum
artik buyumussun. agirina gitmesin. zaten birkac yila sen de yuvani kuracaksin, baban da yaslaninca sen ona, esim istemiyor dersin ve ne ararsin ne sorarsin. erkekler boyle iste, kadin gorunce bazilwri evladi bile gozu gormuyor. Uvey babanin oldugu eve gonderdiyse zaten maalesef iyice babaligi unutmus. Allah islah etsin onu.
Ben de esimden ayriyim, kizim var. 15 yasinda. Hep ben buyuttum, babasini nadiren gordu, nadiren zaman gecirdi, o yuzden pek aramiyor. babasi ona yaziyor ariyor ama onun da aramasi kizimin umurunda degil, gercekten hatirlamiyor bile. senin durum farkli, babanla buyumussun. ama e olursa olsun buyumussun, takma bence cokda. guzelce derslerine calisip kendini kurtarmaya bak, guzel biriyle dogru bir evlilik yap, ne annenin ne de babanin yuzune bakma.
Evet büyüdüm çok şükür küçük bir yaşta yaşamadım bunları şimdi hayatımı kurabilicek yaştayım ama nolursa olsun sonuçta babam ve böyle yapması inanılmaz üzüyor. Ben uyanıyorum direkt aklıma babam geliyor ve gece uyuyana kadar aklımda sürekli günlerim hep böyle geçiyor. Annemin eşi de istemiyor beni oysa ki bir şey yaptığım bile yok aksine zaten çok eksikleniyorum burada kaldığım için. Yüzüme bir şey demiyor ama arkamdan konuştuğunu duydum biriyle konuşurken. Anneme karşı da zaten şikayetlenip duruyor benden dolayı. İşe gidiyorum geliyorum sadece kötü bir şey yaptığım bile yok ama anladım ki kendi babam istemiyorsa elin adamı hiç istemez. Burada bunları yaşadıkça babama daha çok kırılıyorum ve kızıyorum. Bana sahip çıksaydı eğer burada yaşadığım şeyleri yaşamıycaktım. Üstelik ben 9 yaşından beri onun ütüsünü bile yapıyorum yemek temizlik öğrendikten sonra her gün yemek yapmadan işe göndermedim 13 yaşımdan beri. O ise bana bunları hak gördü ve yediremiyorum asla. Bu arada kızın babasına karşı nasıl soğuksa varlığını yokluğunu aramıyorsa annemde benim için öyle 9 yaşımdan beri ayrıyız çünkü doğru düzgün görüşmemiştik bile. O kadar mesafeli hissediyorum ki ona karşı anne bile demek inanılmaz garip geliyor
kizimda babam diyemiyor, " baba aradi" gibi garip cumleler kuruyor.
Seni teselli edemeyecegim, cunku baban yanlis yapiyor, once evlat gelmeli ama baban kaybetti seni, .. unutacakmisin bunlari hayir.. o yaslanacak mi.. evet. Bir arkadasimin da babasi bakti, sonra evlendi anneannesine gondermis.. ama hem karisi hem adam kizina muhtac oldu yaslandiginda. Yanlis yapti baban.. hem seni uvey baba eline biraksrakta.. kendini de koru ciddiyim, gecen gun kiz uvey baba tacizinden bahsediyordu.. kendini koru, kendi yuvani kir.. bu kkisine de eyvallah etme..
babani da dusunme bile..
umarım o ikisi de bana muhtaç olur babam pişmanlıktan kendini yer bitirir. Öyle olması benim yaşadıklarımı geçirmiycek ama pişman olmasını, affettirmeye çalışmasını çok istiyorum. O arkadaşın napmıştı peki? Mesleğimi elime alır almaz kendi evime çıkıcam uzak durucam herkesten
o arkadasima ikisi de muhtac oldu.. daha gecen adam ameliyat oldu, yakinindan ev tut bana kizim dedi , yaslandigi icin, kizinin ona bakmasini umdu heralde, arkadasim da " baba senin burada ev kiralaman imkansiz emekli maasinla dedi, yanimda. Ameliyat oldu adam gitmedi, 2 gun sonra gitti, oñda da uvey annesi bile aglamakli olmus.. simdi intikam zamani onun icn :) ama babani asla affetme. cunku seni uvey baba riskine atmis. hadi uvey baba taciz etse.. umurunda mi.. annen de zaten birakip gitmis biri anladigim, ondan hayir gelmeyecegi zagen belli. Allaha emanet ol ne diyebilirjm.. Ama sık disini az kaldi, yakinda kendi duzenini kurabilirsin
Affetmem asla anca vicdanımdan merhanetimden bakarım ileride o kadar. Annemin gitmesine kızmıyorum babamın ne kadar çekilmez biri olduğunu biliyorum çünkü evlilikte bende istiyordum zaten ayrılmasını. Ama annemin yaptığı şeyler de çok fazla iyi biri değil o da. İşte şu an kendi düzenimi kurmaya odaklıyım sadece
kendini korumaya calis uvey babadan, ve cok calis derslerine. veya calisiyorsan da iyi birini, seni omur boyunca birakmayacak, sorumluluk sahibi, iyi bir baba olacak cocuklarina biriyle yuvani kur, yuzlerine de bakma. vicdanindan da bakma bence, sana acimayana sen hic acima.
ama once kendini kurtar❤
Öyle yapıcam. Çok teşekkür ederim sohbet için, dinlediğin için🙂💖
İstemediği biri ile mi evlendin neden böyle davranıyor
Hayır 19 yaşındayım daha. Kendisi evlendi, eşi babamı doldurdu bana karşı birkaç kere tartışmıştık da zaten ama ben haklıydım babam onu tutsa da. Haklı olsam da beni istemedi anlaşamıyorsunuz diyerek benim yokluğumu tercih etti
kimle kaliyorsun?
He sen evlendin sandım pardon. Doldurmuş babanı belli ki, yani çocuğuna karşı böyleyse ben böyle birinin babalığını sorgularim, kendini kötü hissetme sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran pişman olur elbet senlik bir şey yok
annenle mi kaliyorsun? annen yeterince sevgi vermiyor mu?
Bende sorguluyorum ama içinden çıkamıyorum, cevap bulamıyorum. İstemediğini söyleyince bir daha aramadım
@uu4uj3hko Annemle kalıyorum ama küçüklükten beri annemle aramızda mesafe olduğu için ona karşı bir şey hissetmiyorum anneymiş gibi gelmiyor. Çoğu konuda anlaşamıyoruz. Yaptığı çok kötü şeyler var, eşi de iyi biri değil
gecen gun bir soruda, bir genc kiz, yeni evlendi annem , evlendigi adam rahatsiz ediyo4, odama daliyor, annem nobetteyken cikolata yiyordum, cinsel istegi arttirir dedi, demisti.. o sen misin?:(
Okuyorsan okuluna derslerine odaklan ve kurtar kendini. Kendi ayakların üzerinde dur ve seni istemeyen kişilerden uzaklaş aklına bile getirme
@uu4uj3hko hayır.
Sınava hazırlanıyorum daha doğrusu hazırlanmaya çalışıyorum ama toparlayamıyorum kafamı
Seni çok iyi anlıyorum ama inan bana geçecek. Sınava az kalmış zaten sık dişini sadece kendini düşün. Her şey çok güzel olacak, evde çalışamıyorsan kütüphaneye git, gidemiyorsan evde çalışmaya çalış inşallah olur
İnşallah, zorluyorum kendimi. Teşekkür ederim
İnşallah, her şey gönlünce olsun 🧡
Ne oldu da böyle oldu, anlatmak ister misin?
Evlendi, karısı çok iki yüzlüydü ben sonradan fark ettim bunu. Yüzüme gülüp babama karşı dolduruyordu. Tartışınca kendini haklı çıkarıyordu babam onun yanında oluyordu aman gitmesin diye sonrası yazdığım gibi benim yokluğumu tercih etti
Neredeyse birebir aynısını yaşadım, seve ben onu yok saydım. Çok kötü bir şey cidden seni çok iyi anlıyorum ama yanlış yaptıklarını anlasalar bile söylemiyorlar.
Benimki yanlış yaptığının bile farkında değildir eminim kendini haklı, doğru görüyordur. Sen nerede kalıyorsun
Ben tek başıma şehir şehir gezdim, bir süre yaşadım. Şu an Ankara 'dayım, babam Adana'da, iyi ki uzakta.
Yaşın büyük sanırım mesleğin de var değil mi?
Yaşım 27. mesleğini farklı şehirlerde sürekli çalışarak öğrendim, bilgisayarcıyım kısaca.
Anladım. Umarım bende bir an önce meslek sahibi olup kendi hayatımı kurabilirim
Yaparsın, iste yeter ki. Sen neredesin şu an, ne yapıyorsun?
Antalya'da annemle yaşıyorum. Part time çalışıyorum bir yandan sınava hazırlanmaya çalışıyorum
Dediğim gibi, iste yeter ki, her şeyi yaparsın. Yaşıyorsun ya, her şey halledilir.
Teşekkür ederim
Rica ederim, kendine dikkat et. Nefes aldığın sürece umut var.
Evet öyle. Bir umut belki her şey daha iyi olur diye sabretmeye çalışıyorum bende. Sende dikkat et kendine💖
Teşekkür ederim, 💕