Okuyorum ailemden maddi destek almıyorum. Yarıyıl tatiline eve geldim. Evde herkesin suratı beş karış huzur yok maddi durum orta seviyede karın tokluğuna yani. Kimseye gidip gelinmez kimse de bize gelmez. Her günümüz evde tv karşısında kuru kuru... Babam eve hiç bişey almaz akşamları o kadar sıkılıyorum ki... Neyse bu akşam benim de moralim bozuldu artık geleli 2 hafta oldu daha evden dışarı çıkmadım. Az önce babamın karnı acıkmış kalktı kahvaltılık getirdi zaten suratı asık gitti geldi falan. Hani bişeyler bekliyor biri bişey dese de saldırsam diye. Yemeğini yerken homurdana homurdana yedi sanki bilerek rahatsız etmek için yapıyor gibi bende yüzüne baktım sadece. Noldu rahatsız mı oldun dedi bende evet dedim. Dememle kahvaltılıkları falan çarptı bana saydı sövdü. Durduk yerde allah senin belanı versin senin gibi evladın belasını versin allahtan bekliyorum ölünü göreyim senin hiç bişeyin lazım değil bu eve senden gelcek hayır gelmesin senin paran da lazım değil bir daha benimle asla aynı sofraya oturma bilmem ne sana evladım demeye tiksindirdin beni dedi. Utanıyorum senden dedi. Bende ölümü görmeyi çok mu istiyosun dedim inşallah görürsün o zaman dedim. Allah göstersin yarabbim bela versin Allah sana dedi. Tamam bu dediklerini unutma asla ömrünün sonuna kadar dedim Tamam dedi. BEN NAPTIM? Orspuluk mu yaptım hamile mi kaldım? Neden reddedildim? hadi ilerde barışsak o beni affetse ben onu affeder miyim? Siz yerimde olsanız napardınız
Güncellemeler
+1 yıl
Moralim çok bozuk hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Ben ünideki sahte insanlardan kurtulmak için eve kaçtım geldim ama asıl evdekiler beni mahvetti ben nereye gideyim şimdi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer