Anneme çok bağırdım kendimi çok kötü hissediyorum bu durumu nasıl aşabilirim?

Son 1 aydır üniversite de benim sınıftakilerle sorunlar yaşıyorum 3 ay önce bana bilgisayar alınmıştı 2 gün önce o bozuldu garantiye de bir türlü gönderemedim antidepresan ilacım biteli 1 hafta oldu yarın psikoloğa gideceğim zaten bende aşırı agresiflik var bugün Galatasaray Sivaspor u 6-1 yendi onun sevincini yaşıyordum hatta annem telefonumda fenerliler için g't yanığı kremi yazısını gördü onu paylaşıcam sandı oğlum sakın paylaşma Fenerbahçe li arkadaşların alınır dedi tamam anne zaten paylaşır mıyım dedim sonra Galatasaray ın 6-1 galibiyetini Instagram da paylaşıcaktım hatta arka plana Galatasaray müziği koymuştum annemde paylaşma diyorum sana diye kızdı bende anneme bağırmaya başladım onu mu paylaşıyorum dedim zaten sana paylaşmıyacam diyorum Galatasaray ın galibiyeti ni paylaşıyorum hatta onu paylaşsam bile fenerliler ne yapacak canımı mı alacaklar ayrıca bu seni hiç ilgilendirmez ben 23 yaşında bir adamım ne yapacağımı sana soracak değilim dedim oda bana saygısız dedi kız kardeşim de evdeki tartışmayı sakinleştirmeye çalıştı oda kibarca bana abi bak senin yaptığın saygısızlık ben sana sesimi yükselttiğimde sen bana kızıyorsun dedi aslında kardeşim çok haklıydı ama benim bu sinirim gerçekten anneme değil üniversite de ki arkadaş çevremden kaynaklı artık onlarla kavga etmemek için kendimi çok zor tutuyorum hatta bir kaç günlüğüne Instagram hesabımı dondurup ortadan kayıp olasım bile var 😞
Anneme çok bağırdım kendimi çok kötü hissediyorum bu durumu nasıl aşabilirim?