Annemi çok üzdüm, ağlattım napacağım?

Arkadşalar annemi çok üzdüm, ağlattım.. Kalbini kırdım bağırdım ama o da bana ters davrandı. Yani öpmeye çalıştım eliyle itti ben de sinirlendim napıyosun anne dedim bağırdım gerçekten sürekli böyle beni evde istemiyo, terliklerimi atıyo kenara, bana bağırıyo varsa yoksa küçük kardeşim çünkü o çalışıyo beni de okula yolladılar ama yapamadım. 2. seneden bıraktım şimdi tekrar başladım ama çok zorlanıyorum ve bu şekilde olması canımı sıkıyor açıkçası. Ben mi anneyim sen mi dedi ben de tutamadım kendimi senin bana yaptıklarını unutmadım daha dedim. Gerçekten hiçbir zaman yanımda olmadı hep bize uzaktı. Ben ona çok bağlıyım ama böyle yapması beni çok üzdü. Şimdi sokaklarda kalıyorum kimsesiz aç, susuz.. Elimde sadece okulum var umarım onu başarırım ama o da olmazsa napıcam bilmiyorum. Çok yalnızım.. Okula gitmek dahi istemiyorum çok zor yollardan dolandım, ölümlerden döndüm inanın. Babama geldim ama o da hasta.. Arkadaşlar umarım her şey düzelir gerçekten.. Diyecek bi şey bulamıyorum artık ne olacak böyle ondan da emin olamadım. Büyük şehirde altımdaki donumu aldılar Allahtan tek parçayım ne diyim valla... Oooyy meaşallahh. Maşallah Süpanallah
Annemi çok üzdüm, ağlattım napacağım?