Türk kızları niye bu kadar kolay?

Anladığım kadarıyla milyonda bir istisnalar haricinde Türk kızlarını elde etmek çok kolay. Genç kızların bu kadar kolay olması, ne sebeple açıklanabilir?
Dini yönden zayıf insanların medyada flört vurgusuna çok ağır şekilde maruz kalması.
Tecrübesiz olmak.
Kız aklı, kaz aklı.
Bana göre Türk kızları çok zor.
Çık benimle.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu uzun yazmıştım ama okumadığınız için kısalttım. Gerçi uzunda yazsam aynı bu şekilde alakasız görüşler alıyorum.
Anlamaya niyeti olan güzel arkadaşlar için şöyle detaylandırayım. Türk kızı yazmamın sebebi yabancılarla kıyaslamak değil, tek sebebi konumuz Türk kızları. Gavur kızlarının Türk kızları karşısında kıyaslamaya çıkacak şansaları bile yok (istisnalar dışında). Öyle anlayanlar direk yorumu çöpe atıp yeni bir görüş yazabilirler.
Güncellemeler
+1 yıl
Kolay kızdan yollu kız gibi bir şey mi anlıyorsunuz.(Yanlış!) Kimse gelip kolay olmadığını da ima etmesin hanımlar. Bunu kendimden yola çıkarak söylemiyorum. Yakından tanıdığım ve her istediği kadını elde etmiş arkadaşlarım var. Saysam 100'ü geçer belki çıktıkları kızların sayısı (teşbih).. Biraz düşünüp kafa yorduğumda aslında ne kadar kolay kızları elde ettiklerini gördüm. En büyük sebebi ise flörtün meşru görülmesi. Flörtü normal görüp de burada savunma yapan hanımlar büyük çelişki içindeler.
Türk kızları niye bu kadar kolay?