Kızlar da erkekleri hem ıstıyor hem ıstemıyor ne olcak böyle
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Z kuşağı benim bi gelecek yok saçma bi gelecek var bize
Bende onu anlamıyorum
Evet evlendiğin bırının aslında evlenmek ıstemıyor olan bırı olması çok olası.
Ikı yönlüyuz maalesef
Ben şahsen isterim de net kadın yok
Erkekler kimlik kaybında.
Nasıl?
Nasıl yani biraz daha açar mısın?
Nefret edıp guvenıp evleenemıyoruz ama istiyoruz da. Borsa kaplanı falan çıktı herkes düşman bırbırıne
Mağara devrinden beri böyle bu durum çözümü yok gibi
Tek mantıklı olan şey yiyıp ıcıp gezmek eğlenmek bu hayatta tek basına o da. Evlendıgınde layık olacak yok zaten bana. Ama tek basıma yasayacak kadar akılkı degılım de muhtaç biriyim ama erkeklerı hep ısteyıp hem ısteyemıyorum evlenmek hem istiyorum hem istemiyorm keşke benı çalıştırmayan çok seven bırı olsaydı ama ben onu da begenmezdımm bılıyor musun erkek sonuçta derdım sevemezdım. Kendım de yükseleemıyorum karıyer olarak hıcbısı beceremiyorum mesleğim bıle yok aılem de bu evde tutmuyo jendımı kurtarmam lazım fakırız. Ama napıcam bilmiyorum... Keşke calısmama gerek olmadan yasayabılseydım. Ufak bır çadır bıle yeterdı bana ve gereklı kadar duzenlı para. Of ya
Kanki ben alayım seni bende yemek çamaşır ile uğraşmıyorum. Sekse de gerek yok yemek temizlik çamaşır yeter bana
Sorun da o alacak çok kısı var yanına ama ben erkeklerı görmek bıle istemiyorum çok travmanın var ve felsfık bırıyım düşüncelerime ısledı erkek düşmanlığı. Erkekler yüzünden dınden çıktım nasıl yanında kalayım? Sokagı tercıh eden bırıyım resmen ölmek İstiyorum ya
He anladım baya travma var yani o zaman bir şey diyemem tabi hakkınızda hayırlısını diliyorum
Tavrınıza göre tavır alıyoruz ne var bunda
Yan cebime koy hesabi
Evlılık gıbı cıddı bı şey nası yan cebıme koy olabilir işte o da garıp oluyo.
Millet artık eylencesinde ciddi düşünen nadir
Ya bende şöyle bısı var evlenmek istiyorum ama benı çalıştırmayan çok seven , cınsellıgımız harıka bır erkekle evlenmek isterdim fakatbakıre degılım aılem de muhafazakar gelecegım bellı degıl üstelik bukadr mükemmel erkegı bıle beğenmezdım ben erkek sonuçta dıye çok kıskancım çok sevecek bır yanım var ama kıskanc olduğum ıcın ılıskı kuramayacak kadar da bı yönüm var öyle bı erkekle bıle 1 haftada bosanırdım takıntılıyım :( tek basıma da yaşayamam önümü bıle göremiyorum hayat çok zor çoğu seyı bilmiyorum bu hayatta. Yol bıle bulamam. Çok zor insanların ıcıne karısmak istemiyorum kınse ile muhatap olmak istemiyorum. Keske bıtane çadırım olsaydı bıtane de battanıyem ekmek param ve hıjten urunlerım bana yeterdı :( eskrt olup yasardım böyle yemın ederım bu anlattığım seyı çok istiyorum. İnsan görmeden , bır mesleğim olmadan ama garanti bır hayat, bır erkekle evlenmedennn çok istiyorum bu hayatı. Ama garantı olacak her ihtiyacım. Ölmeyecek ve hasta olmayacak kadar yeterlı seylerım olcak. :((
Vay be etkili enteresan
Kaç kişiyle yattın şimdiye dek nerde yaşıyorsun bu arada
Kadınlar da aynı
Tamam işte tek yaşamak da zor neslegın yoksa. Erkek de istemiyorum napcam istiyorum ama ısteyemıyorm