Rüyamı yorumlarmısınız?

Rüyamda 4 yıl önce ölen halamı gördüm. Şeker hastalığı beraberinde böbrek yetmezliğinide getirdi.17 Yaşındayım ve halam ölmeden önce ona kötü davrandığımı düşünüyorum gerek ergenliğin ilk çağları gerekse babannem ve dedemin anneme karşı davranışları halam onların yanında güçsüz kalıyordu ve etkilerinde kalıyordu.20li yaşlarda olmasına ragmen zekası daha küçüktü birey gibi düşünemiyordu bununda farkındayım. Halam bana karşı her isteğinde sıkılıyordum oflaya puflaya yapıyordum ve rahatsız oluyordum bundan. Ama öldükten sonra daha doğrusu ben düzgün şekilde düşünmeye başladıktan sonra hatalarımın farkına vardım ve pişmanım. Dün gecede rüyamda halamı gördüm onun kahkaha atmasına neden oldum ve ona sarıldım uyandığımdada ağladım çünkü ben halama hiç sarılmadım hayattayken sizce ne yapmam gerekiyor. Daha öncede gördüm rüyamda ve her gördüğümde ağlıyorum. Mezarına gidip onunla konuşmak istiyorm ama mezarı çok uzakta onun için bir şey yapmak istiyorum birde sarılmak ne anlama geliyor bilen var mı? UZUN OLSADA OKUYANLARA TEŞEKKÜRLER
Rüyamı yorumlarmısınız?