Rüyamı yorumlarmisiniz?

Apartman merdivenlerinden hızlıca iniyordum peşimden bir kovalayan vardı ve bu bir erkekti bana takıntılı olan bir erkek tabii ben bu rüyamda gördüğümü hiçbir insanı tanımıyorum birazdan anlatacağım hocam dışında aşağı indim orada bana takıldım olan başka bir erkek vardı mecburen gidip ondan yardım istedim beni kurtar dedim fakat öncesinden onu sevmediğimi söylediğim için beni kurtarmaya yanaşmadı hatta Yeni Bir hayata başlamış gibiydi yeni bir kadınla ama eğer beni kurtarırsan seninle evlenirim deyince elimden fazla tutup götürdü beni arabaya doğru koştuk sonra benim merdivenlerden kovalayan adam orada kaldı ve ardımızdan başka bir adam koştu sanıyorum o adamla takıntılıydı ve en korkuncuydu aralarından toplamda 3 tane adam gördüm ama asla tanımıyorum buna elimden tutup beni korumasını istediğim adamda dahil Bilal Ateş sesi geldi ve elimi tutuan adam yere yığıldı sonra ateş eden adam yanımıza geldi tam tekrar Nişan alip delik deşik edecekken onu benim hocam beliriverdi onu sopa ile sersemletti ben arabaya bindim giderken camdan baktım sersemleyen adam vurulan adamın bağırsaklarını vahşice ısırarak parçalıyordu bana takıntılı olan adamlardan uzaklaşmiştim hocam beni bir eve götürdü evin için yer yatakları ile doluydu bir de dumanı tüten bir soba vardı rahatına bak dedi hocam ama içimden bir ses ona da guvenmemem gerektiğini söylüyordu fakat asıl korkum geride bıraktıkları min beni bulmasiydi rüyam da orada bitti zaten uyandım lütfen düzgün yorumlayın
Rüyamı yorumlarmisiniz?