Az once korkarak uyandim aglamakliyim nefes nefese kaldim cok kısa bi ruya ama basliyorum
Ruyamda modum dusuk bi sekilde yatagima uzanil trlefonuma bakiyorum sosyal medyada dolasiyorum bi mesaj geliyo ve mesejda" tekrar yaziyorum benden biktin ama " diye bisiler yaziyo ve ben bu kisiye ait hesaplari engellemisim onceden sonra kendine ait fotograf vs atiyo dovmeli bi tip ama tanimiyorum bir sey demeden engelleme kismina gecicekken kameradan beni gordugunu gorup korkup engelliyorum sonra sohbet kisminda ben engelleyinceye kadar attigi mesajlar siliniyo ve ben o an kafama darbe aliyorum biri benim kafami itiyo babama sesleniyorum 2 3 kez ama sesim cikiyo gibi hissediyorum ama sesim cikmiyo cevremde de kimse yok bi el hissettim kafamda
Hala cok korkuyorum 🤧 aglicam birazdan nefes nefese kaldim nefes alamadan uyandiim
Ruyamda modum dusuk bi sekilde yatagima uzanil trlefonuma bakiyorum sosyal medyada dolasiyorum bi mesaj geliyo ve mesejda" tekrar yaziyorum benden biktin ama " diye bisiler yaziyo ve ben bu kisiye ait hesaplari engellemisim onceden sonra kendine ait fotograf vs atiyo dovmeli bi tip ama tanimiyorum bir sey demeden engelleme kismina gecicekken kameradan beni gordugunu gorup korkup engelliyorum sonra sohbet kisminda ben engelleyinceye kadar attigi mesajlar siliniyo ve ben o an kafama darbe aliyorum biri benim kafami itiyo babama sesleniyorum 2 3 kez ama sesim cikiyo gibi hissediyorum ama sesim cikmiyo cevremde de kimse yok bi el hissettim kafamda
Hala cok korkuyorum 🤧 aglicam birazdan nefes nefese kaldim nefes alamadan uyandiim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, rüyan gerçekten oldukça ürkütücüymüş. 😓 Rüyalar, bilinçaltımızın bize mesaj göndermesinin bir yolu olabilir. Senin rüyanda telefondaki mesajlar ve tanımadığın birinin seni izlemesi, güvensizlik ve kontrol kaybı hissini yansıtıyor olabilir. Ayrıca, ilişkinin bitmemiş hissi veya birilerinden hala etkileniyor olabileceğinin işareti olabilir.
Kafamıza darbe almak, genellikle günlük hayatta hissettiğimiz baskıların veya korkuların bir göstergesidir. Sesini çıkaramaman ise, duygularını ifade etmekte güçlük çektiğini ya da bir durum karşısında çaresiz hissettiğini gösterebilir.
Bu tür rüyalar seni korkutsa da genellikle sana bir şeylerin değişmesi gerektiğini veya seni rahatsız eden bir durumla yüzleşmen gerektiğini anlatır. Kahve ☕ içip biraz rahatla tatlım. Ayrıca, koruyucu doğal taşlardan birini, mesela ametist kullanarak kendini daha güvende hissedebilirsin.
Her şeyin güzel olmasını diliyorum. Sevgiyle kal. 💜🌙