Şimdi rüyamı anlatıyorum biraz (opsiyonel) uzun olacak ama gayet sürükleyici anlatıyorum.
Şimdi ben bu rüyayı birkaç gündür görüyorum tamamen aynısı olmasa da aynı civarda birkaç tane rüya gördüm ya da öyle sanıyorum. Belki de rüyanın içinde birkaç rüya gördüm ve bundan dolayı gördüğüm rüyayı daha önce de gördüğümu düşünüyorum. Doğru olan ne emin değilim ama bu rüyayı daha önce gördüğüm seçeneğine daha yakınım. Evetttt ön bilgilendirmeden sonra rüyama gelebiliriz. Rüyamda bir sokaktayim ve kayboluyorum. Ve rüyamda kendi kendime diyorum ki "burada geçen gün kayboldun doğru yolu biliyorsun hatırla" gibisinden bir şeyler söylüyorum. ( Daha önce kayboldun dediğim şey de daha önceki gün rüyamda aynı yerde yine kaybolmuş olmam.) Rüyamda bir apartman bir site biliyorum. Hatta orası TOKİ ama yıkık bir TOKİ. TOKİ'nin bir ismi var... tokisi (ismini su an hatırlamıyorum) rüyamda o TOKİ enkaz yeri gibi yıkık ama tabelası var ve o tabelayı okuyorum defalarca okuyorum ve unutmamam gerektiğini söylüyorum.(Ama uykudan uyanınca unutuyorum o ismi) İşte ben rüyamda o tokiyi biliyorum ve yaşlı bir amcaya "... Tokisi ne tarafta" diye soruyorum. Çünkü ben evime giden yolu o tokiyi görünce hatırlıyorum. Amca bana o TOKİ'nin yolunu tarif ediyor. O tokiye gidiyorum ve o tokiyi görünce buradan dümdüz inince evim çıkacak falan diyorum. O şekil bir rüya. Nedense kafaya çok taktım rüyamda asla unutma diyip unutuyorum ve bu beni korkutuyo böyle garip bir rüya arkadaşlar bu rüyadan bir seyelr cikarmaliymisim gibi bir ruyaaa korkunç ürpertici garip bir rüya. Evimin yakınımda da bir TOKİ sitesi var korkutuyor beni artık sjshsjamma. Buryaa kadar okuduğunuz için tesekkurlerr opuldunuzzz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer