Rüyamı yorumlar misınz?

Evin icindeyiz ailecek çok yagmur yaiyo disarida ve bulunduğumuz evin altindaki topragin bi kismi kayiyo. Ev dengesizlikte kaliyo hareket edemicek bi duruma geliyoruz annemlere cikalim diyorum olmaz böyle diyorum ama cikmiyolar ev yikiliyo yavas yavas ama sonrasnda onlar benim odama geciyolar bende bi balkona cikiyorum ama balkona adim atmamla binanin ust katlari yikiliyo hatta bi kismi odanin bulundugu kisma yukleniyo. Korkuyorum kosarak odaya bakmaya gidiyorum sukur annemlerin bir seyi yok evde yani normal daire sonrasinda koridordan sesler yukseliyo ölü var diye kosuyorum aciyorum kapiyi ne ölüsü vs yardima ust kata gidiyorum kapiyi aciyorum girdigim ev lüx sanki kademe atlamisim altin varaklar bembeyaz duvarlar resmen parliyo ev bi adam var icinde soruyorum ölü varmis diye adamda aence bu ev yikilir mi diyo lüx bu ev diyo istersen gez vs geziyorum evi bi cocuk odasi var erkek cocuga ait asiri guzel duzenlenmis sonra cikiyorum o evden ölü yokmuş orada diyorum adam şasiriyo nasil yok binada 3 ölü var diyo sonrasi da yok uyaniyorum zaten
Rüyamı yorumlar misınz?