Güncellemeler
+1 yıl
Yani kafamı çok karıştırdılar ama oğlu nişanlıyım yani beni istiyor ben diye ölüyor ama kayınvabam bana övgü yağdırırken şimdi sövüyor daha yemek yapmayı bilmiyor diyor gelinim diye ölüyor hergün yazıyo kaynanam evinizi alın dedi geçim zor dedi ayrıca dedi ki daha yemek yapmayı bilmiyor nasıl olacak dedi işin zor dedi o da sizin ilk gelinizi dedi nişanlım beni savundu ama kafama hala takıldı sizce ne yapmayalım
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar merhaba tekrar bişi sormaya geldim neden bilmiyorum ama nişanlandım ve içimi epey korkular sardı sevgisini görüyorum ama neden böyle oluuor bilmiyorum ruhum daralmaya başladı duvarlar üstüme gelmeye başladı kafayı yicek gibi oluyorum ama kendimi tutuyorum değişmemek için neden böyle oldu bana bilem var mı yani anlayamadım annem felan da çok üstüme geliyor dövüypr ama niye böyleyim anlamadım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
istenmeyen gelin mod, paşam da paşam annesi , anamla ters düşmeyelim erkeği
ve sonuç olarak toksik evlilik, kağıt üzerinde var ama fiilen sorunlarla dolu bir ev hayatı.
evlenmediysen henüz halen şansın var. yeni evliysen biraz gürültü çıkarsan iyi olur gibi senin için
Evlenmedim henüz nişanlı
eşin olacak kişi ailesini karşısına alacaksa bir ömür, şanslısın bir miktar.
yok değilse ortada kalmayı tarafsız masalı yapmayı düşünüyorsa devamını getirme bu işin.
karşı taraf belli ki senle ilgili fikirlerini değiştirmiş. bu tip süreçler genelde neden oluyor ben sana söyleyeyim; erkek tarafı diyor ki biz bu kızı bırakırsak arkamızdan konuşur ihale bize kalır , o yüzden biz bıktıralım ve gerçeği söyleyelim o bizi bıraksın daha çabuk kurtuluruz.
anne baba bir evliliğe böyle salça oluyorsa sonrasında da hep huzursuzluk çıkarır. devir eski devir değil. evlilik de bir kere verilen karar. gördüğüm kadarıyla yaşın da genç. kendini heba etme bunlara iyi düşün. evlenmek kadar evlenmeyi reddetmek de normal. bu olmaz başkası olur seni hak eden biri çıkar mutlaka yine. kimse vazgeçilmez değil.
eşin olacak kişi evlendikten sonra ailene daha çok kulak verecek onun şimdiki haline çok inanma derim.
Yaşım 18 daha ve nişanlıyım okuyorum
büyük aptallık içindesin o zaman :D
Hiç sormayın bende burada moral olsun diye okuyorum yorumlarınızı
okuluna, hayatına odaklan. bu yaşta ne nişanı ne evliliği. hele ki böyle bir aileye.. yazık etme kendine
Teşekkür ederim moralin için
Ayrıl bebeğim
Sana erkek mi yok eminim taş gibisindir
Yani biraz güzelim ama sonuç güzellik değil sonumun ne olacağı?
Bununla sonun pek iyi görünmüyor kaynana terörü seni bekliyor 😂
Ayrıca daha 18 yaşında nişanlanacak ne yaşadın sen ya
Çok şey :)
Tamam
?