Kızlar kaynanam bugün beni kötüledi kafası doluyormuş ben gelince işte yemek yapmayı bilmiyormuş senin işin zor dedi oğluna sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Yani kafamı çok karıştırdılar ama oğlu nişanlıyım yani beni istiyor ben diye ölüyor ama kayınvabam bana övgü yağdırırken şimdi sövüyor daha yemek yapmayı bilmiyor diyor gelinim diye ölüyor hergün yazıyo kaynanam evinizi alın dedi geçim zor dedi ayrıca dedi ki daha yemek yapmayı bilmiyor nasıl olacak dedi işin zor dedi o da sizin ilk gelinizi dedi nişanlım beni savundu ama kafama hala takıldı sizce ne yapmayalım
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar merhaba tekrar bişi sormaya geldim neden bilmiyorum ama nişanlandım ve içimi epey korkular sardı sevgisini görüyorum ama neden böyle oluuor bilmiyorum ruhum daralmaya başladı duvarlar üstüme gelmeye başladı kafayı yicek gibi oluyorum ama kendimi tutuyorum değişmemek için neden böyle oldu bana bilem var mı yani anlayamadım annem felan da çok üstüme geliyor dövüypr ama niye böyleyim anlamadım
Kızlar kaynanam bugün beni kötüledi kafası doluyormuş ben gelince işte yemek yapmayı bilmiyormuş senin işin zor dedi oğluna sizce?