Annem düşmanıymışım gibi davranıyo?

En ufak şeye bağırıp çağırıyo delirmiş gibi davranıyo görseniz deli zannedersiniz gerçekten
Zerre kadar ilgisi yok çocuk değilim gel benimle oyun oyna demiyorum ama biraz sohbet etmek ister annesiyle vakit geçirmek ister insan sanki yabancıymışız gibi davranıyo
Evi her gün temizliyorum topluyorum dün çok yorgundum salonu temizlemesini istedim tamam dedi gitmiş yatmış gece saat ikide yarım saat temizlik yaptı sabah da ben iki bucuğa kadar temizlik yaptım diyo yarım saat salonu temizledin sadece dedim sana hesap mı vercem diye bağırmaya başladı :D en saçma kısım da eğer birini eleştirirsem kim olursa olsun bu arada (seninde şu şeyin kötü bu şeyin kötü) demeye başlıyo saçmalığa bakar mısınız?
Az önce dışarı çıkacaktı saçların kötü görünüyor dedim öyle çıkmasın diye (bu arada bende bi kaç hafta önce perde kahkül kestirdim kuaför sol tarafı biraz daha kısa yapmış ama belli olmuyor) saçların kötü görünüyor dediğim için direkt bana seninkide çok kötü dedi kahkülüme:D hayır değil saçlarım gür parlak ve uzunlar neyinim ben senin kızın değil de rakibin miyim ikinci evliliğini yaptı annem olacak şahıs kocası antalya'da çalışıyor kocası İzmir'e dönmediği sürece evde yemek pişirmez temizlik yapmaz bide bana dağınık pis der ben odamı temizlemeden uyuyamayan bir insanım ne yapıcam ben bu psikopatla? Derdi ne bunun?
Annem düşmanıymışım gibi davranıyo?
Cevapla