Annem bana düşman mı?

Bugün Ankara ya hastaneye gitmek amaçlı gittik ve bir gece akraba da kalmamız gerekiyordu. Ben her ne kadar istemesemde gitmek zorunda kaldım çünkü babam yolları çok karisitirir ve benden başka navigasyon kullanacak kimse de yok. Neyse akşam dan beri (burun estetiği oldum ve darbe almam gerekli) evde ne kadar çocuk varsa başıma bıraktılar ki annem her seferinde rahatsız olduğumu bile bile canın mı sıkılıyor yol bir şey mi oldu falan diye soruyor kalbini kırmak istediğimden susuyordum. Şimdi de odaya geçip yattigim sırada benim arkamdan konuştuğunu duydum akrabalara karşı. (Yapı olarak utangaç biriyim) Durdu o utangactir evden çıkmaz kimseyle konuşmaz etmez diye konuşuyor. Ya onlar kim sen neden onları bunu söylüyorsun? Sen benim düşmanım mısın? Ya yerde yatmak değil de kanepe de yatmak istedim anneme soylermisin utanıyorum dedim. Gitti " Ne dediysem aynısıni anlattı. Utanmasam bende dedim zaten, ben farklı şekilde söylemesini istemiştim halbuki. Ya bir anne çocuğunun gururunu ne düşündüğünü hiç mi düşünmez. Arkasından başkasına karşı konuşmak nedir kime ne benim ne yaptığımdan. Tedavi amaçla gekmesek kalkıp gidicem o derece ağır geldi!!! Tekrar soruyorum düşman misin anne?

Annem bana düşman mı?