Her fotoğraf atmamda beliren yorumlarıyla beni güldüren can dostlarım🔪🦦🦩📿🫠🥲🔫

Her fotoğraf atmamda beliren yorumlarıyla beni güldüren can dostlarım🔪🦦🦩📿🫠🥲🔫

4 yaşında bir kizim var, her gün eve koştur koştur gelmemi sağlayan, koşulsuz şartsız seven, canım sıkkın olduğunda bunu hissedip bana çeşitli şebeklikler yapan, sorumluluk sahibi olmamı sağlayan, ruhuma şifa veren güzel kızım var ehehe
Fotoğrafı görmeden önce insan anlamında bir kızın olduğunu düşündüm😂 çok tatlı bizde de cane corsa cinsi köpek var. İnsan için en iyi dostlar🙏 birlikte güzel günleriniz olsun
Tüyü kadar ömrü olsun 🙏🏻
:ddd amin
Cevap
7Cevap
Yüzümü kimse güldürmüyor. anca komedi filmi izlersem ki oda anlık olarak gerçek mutluluk değil.
Vallahi ağlıyacağım
Yüzümü güldüren özel biri yok. Bugün uzun zamandır görmediğim arkadaşım aradı bu beni mutlu etti sadece
Ansızın gelen telefonlar da iyi ki var🙏
Bence gayet Güzel cevap sen bir de bizim foto yorumlarını görsen sdjdnd
Tahmin edebiliyorum sjznsjd
kendi kendimizi güldürüyoruz işte sabriye hanım
Güzel kızlar neredeler Osman?
güzel kızların mizahı daima kötüdür sabriye hanımm
Allahtan çirkinim
Olsun be Sabriye hanım en azından mizahın iyi bence bu daha büyük bir artı
Eyw🦦
Kimse güldüremiyor şu garibanın yüzünü
Youtube kedi videoları.
Emekliliğe de daha var halbuki
Öyle deme terapi gibi
E deniyeyim bende
Bizim kedi de poşet sesinden korkuyordu terelelli kskxnsjs sonuna kadar izlemedim ama evet eğlenceli
Bir de kedin mi var msdksd
Van-scootish vardı acayip yaramazdı annemin koltuklarını cırmaladı koltukları yırttı abime yolladık onlar daha sabırlılar neyse sonra abim yine kedi getirdi ama aşırı sakin yeni sünnet ettirdik anjzajjzhahahah iyileşir inşallah
Scootishler genetik olarak hasta oluyor ondan olabilir :D
Bilmiyordum. Neden?
Çok eskilerden gelen genetik mutasyonlarından dolayı böbrek, eklem rahatsızları falan olabiliyor çoğunda
Bizimki taş gibi mübarek allah sağlık sıhhat versin 🙏
Amen.
İsa musa bizi kutsa
:D
Kimse
Güldüren yok pek
Ben 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?