Aile & Toplum Şu sıralar kime çok gülüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor bu kadına, zeynep ocak, ilk izlediğimde bi sinir olmadım değil ama şu aralar aşırı gülüyorum burçdaş olmamızdan da mütevellit daha da bi sempati duymaya başladım asdfgh Şu sıralar kime çok gülüyorsunuz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. ryan reynolds 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Dün birine güleyim mi ağlayayım mı şok mu geçireyim duygu kompleksine girdim jsjsk 0 0 Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bir kız vardı ona gülüyordum onunla da kestik muhabbeti 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl kendime..o kadar saçmasapan yoruldum ki bu ara.. 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Gülüyorum işte bir şeylere. 0 0 Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl mesut süre. gün boyu konuşsa dinlerim, 0 sıkıntı. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bayadır gülmedim 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. arkadaşlarıma :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ryan reynolds
Dün birine güleyim mi ağlayayım mı şok mu geçireyim duygu kompleksine girdim jsjsk
Bir kız vardı ona gülüyordum onunla da kestik muhabbeti
kendime..
o kadar saçmasapan yoruldum ki bu ara..
Gerçekten kendi hallerime😂😅
Gülüyorum işte bir şeylere.
mesut süre. gün boyu konuşsa dinlerim, 0 sıkıntı.
Hayata... olmayacak gayallarei kurmaya
KS sorularına
Kendime.
Kendime
Kendi halime
Ben bu sıralar gülmeyi unuttum ya..
:(
Bayadır gülmedim
arkadaşlarıma :D
Kimseye
Kadir hoca:)