5 aylik evliyim, bu yaşadıklarım normal mi?

Herkese merhabalar,

Eşimle aynı şirkette çalışıyoruz. Ben 10 senedir, eşim 1.5 senedir burada.. 10 sene çalışan birisi olarak hiçkimse ile tek bir konuşmuşluğum yok şirket içerisinde ama eşim evlenmeden önce kırk bin takla atarak beni kazanmayı başardı.. 1.5 sene içinde flört, sevgililik, aile tanışmaları, nişan derken evlendik. 5 aylık evliyim fakat boşanma davası açtım. Eleştiren arkadaşlar olacaktır fakat şunu belirtmek isterim arkadaşlar; tek başına yemek yersin, tek başına film izlersin fakat tek başına kavga edemezsin.. Bizim sorunumuz sürekli kavga etmemizdi. Eşim asla geri adım atan birisi değil, burnu yerden düşse almaz. Nişanlıyken böyle değildi, evlendikten sonra çok değişti. Bana küfür, aileme küfür, ailemin yanında küfürlü konuşmalar, ailemin yanında sürekli kızınızdan bıktım, kafamda bitti boşanacağım boşanacağım demeler.. Alışveriş yapmamı istememesi, aldığım herşeye karışması, cimri davranması bir sürü problem sayabilirim size kişisel hijyene kadar.. Eşimi çok seviyordum ama şu an ne seviyorum ne nefret ediyorum.. İçimde çok ciddi bir soğuma oluştu, bilmiyorum buna ne denir ama ilk defa böyle bir duygu hissediyorum. Siz tanımlayabilirseniz çok sevinirim.

En son 1 ay önce kavga ettiğimizde sürekli dava açtım, avukata verdim dilekçeyi bugün açılacak dava diyordu, hatta bazı akrabaları 70 yaşındaki babamı arayıp söylemişler, adam üzülmüş, vicdansız aile yapacak bir şey yok. Dolayısı ile katlanamadığım bir sürü olay oldu arkadaşlar.. O vurunca ben de vurdum, o küfür edince ben de küfür ettim. Ama en çok bam telime vuran nokta aynı iş yerindeki çalışma arkadaşlarımıza aramızda olan bitenleri anlatıp müdürleri bu işin içine dahil etmesiydi. Üstelik bana anlattığını bile söylemeden barışma sinyalleri verdi. Günün sonunda ben de dayanamadım gittim boşanma davası açtım, maddi manevi tazminat bile talep ettim. Bu işin peşini asla bırakmam.

Bazı kişiler keşke biraz daha tanısaydınız birbirinizi diyor, siz olsaydınız tahammül eder miydiniz arkadaşlar? Ben 5 ayda bu hale geldim..

5 aylik evliyim, bu yaşadıklarım normal mi?