Ben 5 aylık evliyim?

Annemler sürekli yeğenlerim abim in cocuklarina para vermemizi bekliyorlar ben doğum günün de kıyafet eşimde ayrıca 500 lira para verdi karne için ben para verdim bize geldi ler geçen de gelirken bir yerden bir şey alinacakti annem e alın yeğen taşısın sen yaşın gereği yorulursun istersen taksi göndereyim taşımayın da aşağıda ben karşılarım sizi dedim yok dedi biz alır geliriz yeğenim taşımaktan yorulmuş parayı hak etmiş gibi cümleler eşim de onları eve bırakırken evde cüzdanını unutmuş yeğenim e çıkıp al diye rica etmiş geldi yeğenim söylenerek annem bugün telefon da dedi ki kocan bilmiyor onun gönüllerini yapmayı hayır biz de bir aile gecindiriyoruz gerektiğinde ufak tefek toka şu bu götürüyorum zaten gerektiğinde para veriyoruz 2 iş yaptı diye hemen karşılık bekliyorlar anne ben yeterince yapıyorum eşim vermezse vermez beni ilgilemez kocaman adam tutup kulagindanmi çekicem ayrıca yatak odamı karıştırıp gizlice odamdan bir şey almış yeğen dedim elinde gördüm ses etmedim dedim susturdum hep para mi vercez benim ailem ama bizde bi ev gecindiriyoruz kırdım mi bilmiyorum ama haklı olduğumu düşünüyorum bunların devamı böyle gelirmi?
Ben 5 aylık evliyim?