Annemler sürekli yeğenlerim abim in cocuklarina para vermemizi bekliyorlar ben doğum günün de kıyafet eşimde ayrıca 500 lira para verdi karne için ben para verdim bize geldi ler geçen de gelirken bir yerden bir şey alinacakti annem e alın yeğen taşısın sen yaşın gereği yorulursun istersen taksi göndereyim taşımayın da aşağıda ben karşılarım sizi dedim yok dedi biz alır geliriz yeğenim taşımaktan yorulmuş parayı hak etmiş gibi cümleler eşim de onları eve bırakırken evde cüzdanını unutmuş yeğenim e çıkıp al diye rica etmiş geldi yeğenim söylenerek annem bugün telefon da dedi ki kocan bilmiyor onun gönüllerini yapmayı hayır biz de bir aile gecindiriyoruz gerektiğinde ufak tefek toka şu bu götürüyorum zaten gerektiğinde para veriyoruz 2 iş yaptı diye hemen karşılık bekliyorlar anne ben yeterince yapıyorum eşim vermezse vermez beni ilgilemez kocaman adam tutup kulagindanmi çekicem ayrıca yatak odamı karıştırıp gizlice odamdan bir şey almış yeğen dedim elinde gördüm ses etmedim dedim susturdum hep para mi vercez benim ailem ama bizde bi ev gecindiriyoruz kırdım mi bilmiyorum ama haklı olduğumu düşünüyorum bunların devamı böyle gelirmi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Esimin yegenlerine para koklatmam asla. Banane umrumda olmaz kendi annesi babasi vat. Nden zor kazandigim parayi vereyim. Sma li hastalara veririm sevap kazanirim
Yok ya sinirim bozuldu yerine göre yapıyoruz her 2 iş yaptı bana diye para yi hak etti 2 3 defa dile geldi bugünde tel görüşmesin de dile geldi eşim vermezse vermez ben yapıyorum yapabildiğim kadar gerektiği yer de kocaman adam eşim kendi bilir hep para ile mi yapıcaklar aile değiller mi yani benim çocuğum olsa abim benim yaptığım kadar yapabilecek mi bana zamanında yapmadı evlenecektim çeyiz vs durumları vardı düğün Nisan şu bu çocuk larına yanımda para verdi banada çıkardı ve demeki al kardeşim ihtiyacın vardır belki diye çıkardığı para yi kıyamadı geri koydu şimdi her gün para beklemeleri hep yanlış ne aile böyle yani sınırımı bozdular artık
Vermek zorunda değilsin. Doğum gününde fazlasıyla biseyler yapmışsınız zaten.. millet onu bile yapmıyor siz yine iyisiniz
Biz aileysek 2 merdven çıktı aldı eşim e indirdi diye bana da bir şey taşıdı diye yeğenim karşılık para 2 3 defa dendi bugün de esin gönül yapmayı bilmiyor dedi bugün bende cvp verdim bende ev gecindiriyoruz abim benim çocuğum olsa bu kadar yapabilecek mi sürekli karşılık bekliyor lar bekarken de karşılıksız ne yardım larim dokundu sanki bizdeki para sonsuz filan gibi davranıyorlar bizde maaş yetmediği oluyor mesela bende tek alışveriş parası var bana para para diyip duruyorlar 2 kis i calistigimiz halde çünkü ev aldım borcumuz var ödemelere gidiyor yetmiyor böyle davranmaları hep para para sinirim bozulmaya başladı yerine göre herşeyi ben yapıyorum zaten
Kanka alıştırmışsın böyle. İnsan ilişkilerinde kim olursa olsun işin içine para girince menfaate dönüyor olay. Hep bi beklenti içinde olunuyor artık. Alışmış kudurmuştan beterdir. Para bu yani annenle bile arana giriyor. Yapma zaten bence artık.
verici konumunda pek olma. Bizzat yaşadım ya çok cömerttim aşırı cömerttim ben. Suistimal edilirsin yetmez bide saf diye arkadan konuşuyorlar. Yoldurma kendini. Sırf doğum günü diye kim kime 500 tl verir bu devirde. Halası bile olsan.. ben halalarımdan 50 tl bile görmedim şu yaşıma kadar. Tamam içinden gelirse tabiki yaparsın ama bunu dayatmaları çok ayıp. Hadi onları geçtim annen bile böyle yapıyorsa. Düşüncesizlik resmen.
İyi yapmışsın. senin keyfin ve gönlün ne zaman isterse verirsin. Annenin evine boş gitseniz ne yapar kim bilir
Ya tabiki ben eşim yapmasa da benim ailem diyip ben yapıyorum elimden geldiğince iki iş yaptığında karşılık bekliyorlar önceki yaptiklarim peki benimde sinirim bozulmaya başladı eşim verir vermez beni ilgilemez ben onlara iyi kötü yapiyormuyum yerine göre evet bakalım sürekli para vermek olur mu benim çocuğum olsa abin ler sürekli çocuğuma para mi vericekler hiç sanmıyorum annem in yaptığı yanlis aileysek karşılık beklenmemeli 2 iş yapıyor diye enimde zamanın da bekarken de olsa yardımım çok dokundu karşılığın da hiç bir şey görmedim
Çocukları parayla ödüllendirmek bi kere çok yanlış her iş ve hareketinde para verirsen duygusal bir bağ oluşmaz
Yok zaten saygı da yok hemen of püf ya sen böyle yetistirmemeliler yerine göre veriyorum ama her seferinde para ile mi iş yaptiricaz aileyiz biz aileysek hep karşılık li mi bugün pay verdim ama kırılan kırılsın ben yapıyorum eşim ister yapar ister yapmaz kocaman adam o da dedim ya sen tamam yapıyorsun da işte vs dedi sonra muhabbeti ev karıştırmaya getirdim 15 yaşında çocuk birisinin özel alanı karıştırılmamalı bilmeli hiç mi eğitilmesi bu çocuk abim ler in sisteme şekli eşim e bile yeğen söylenmiş eve bırakana kadar eşim hayır her şey para ile mi yapılır
Eşim bilsem git al evden demezdim bir daha bir şey istemem senin yegenden dedi boş ver dedim onların yetistirilme tarzı kalpazan lik vs aldırma dedim yani hep para bekliyorlar ben iş yaptırdım yeğen parayı hak etmiş ben bekarken çalışmadığım durumda abim çocuk lara para verirken çıkardı 1 para daha çıkardı kıyamadı cüzdan geri koydu ki evlenecektik çeyiz vs işten de çıkmıştım yeni is arıyordum o zor zamanımda al ihtiyacın vardır diyemedi
Artık ayrısın onları çöpe atar gibi kenari atma ama her istediklerinide yapma para kazanmak kolay değil sakın ailene borç para verme kocanla aran bozulur. Bak ablam evli gizliden bana borç para verecekti ben kabul etmedim kocan öğrenirse çok ayip olur dedim. sakın borç verme kimseye bununda unutma
Benden borç istemiyorlar borçsuz para bekliyorlar sürekli hadi o çocuk bekler diyeyim annem peki böyle yetistirmeleri hep karşılık vererek iş yaptirmalari ne kadar yanlış değil tabi borç vs bizde de var ev aldık ikimizde çalışıyoruz ama yetmiyor doğalgaz elektrik su kredi yecek içicez herşeyin yeri belli bana gelip para yi hak etti dedi ya var para ama yeri belli gidicek yerler belli nasıl vereyim o param dan bana geri ne kalıyor sonra yaptıkları çok yanlış güzel düşünceli birisin ablanı düşünmüş sun enişten geçte olsa anlardı zaten
Ablam gizliden para verecekti bana ben kabul etmedim
kardeşim çocuğunun babasından boşandı benim annemde öyle yeğenim babalı yetimmiş
Yok ya her iş yaptığında parayı hak etmiş ya yerine göre veriyoruz zaten ben ne zaman napicagimi bilirim yaptıkları yanlış hiç unutmuyorum ıssız dim evlenecektim iş arıyordum çeyiz şu bu abim çocuk larına para verdi 1 para daha çıkardı kıyamadı geri koydu bana verecekti vazgeçti ben bu günlere karşı yine iyi yapmıştım paylarını verdim neden böyleler bu aileler ya hep para mi yedircez biz ev geçindirmiyor muyuz