Bence kesinlikle Anadolu yakası... Dün akşam arkadaşımla marmarayla Eminönü'ne gittik köprü manzarasında sohbet etmeye ama dönüşte öyle tipler vardı ki dedim ulan ben nereye düştüm diye ve resmen tedirgin oldum. Ben zaten Anadolu yakasını daha çok seven birisiyim sizce hangisi daha iyi?
Anadolu
Avrupa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Avrupa
Esenyurt'un nezih ve kültürlü insanlarını hiçbir yerde göremezsin😅
Çok problemli gerçekten şu an İstanbul'da en güzel bölge net Anadolu yakası
Pahalı olduğu için daha az kişi var ve çok nadir bölgeler problemli oralarda izole durumda
Valla kadıköyde pkk sloganları atılırken kalkıpta hayırdır ulan diyen biri olmamıştı açıkçası bu beni baya şaşırttı
Neyden bahsettiğini hatırlamıyorum ama o bölge genelde çok o tarz şeylere müdahil olmaz işi polise bırakır çünkü ne idugu belirsiz tiplere bulasip hayatı riske atmayacak mentalitedeler
Ama o sloganı atan karakter yoksunlari zaten genelde başka bir protestonun içine sülük gibi yapışıp bok ediyorlar o protestoyu
Ne demek bulaşmaz ya senin önünde terör sloganları atılırken kafede oturup nasıl keyfine bakabilirsin
Ben keyfime bakmam o bölgeden uzaklasirim ve polisi ararım öyle bir durumda benim işim değil bu polisin işi
Ay yok fikirlerimiz uyuşmuyor ben katiyen müdahale etmeden duramam
Çevik kuvvet polisi, gerek kalırsa özel harekat polisi zaten o illegal protestoyu birkaç dakika içinde dağıtabilir vatandaşın işi değil çünkü istihbarat ve polisin işi bunları engellemek
İnsanlar müdahale ederse ortalık daha çok karışır ve polisin işi zorlaşır onun yerine alanı açıp polise bildirmek o kişilerin kısa sürede rahatça tutuklanıp adli işlem görmesini sağlar yani senin yapacağın müdahale hem hayatını riske atar hem de guvenlik güçlerinin işini zorlastirir
Dediğim gibi ben rahat olamam
youtube.com/shorts/FY-uBpKhd70?feature=shared
Şu oturan insanların polisin işi gibi bir düşünceside yok gibi
Ben de olamam hatta sinirlenirim ama mantıklı hareket etmek her zaman öfkeden daha hızlı çözüme ulaşır ve o yüzden polisin daha hızlı şekilde bu karaktersizleri tespit etmesi için ihbar edip bölgeden uzaklasirim ve yarım saatte falan o protestoyu dağıtırlar
Oturan insanlardan en az 10 tanesi grup geçtikten sonra polise ihbar etmiştir zaten o protesto kaç dakikada dağılmış onu da paylaşmak lazım 😃 Omuz omuza tutuklamıştır çevik kuvvet polisimiz onları 😇
Zaten Kadıköy direk bu tarz protesto önlemleri ve maç günlerinde koruma için kitlesel kontrol amaçlı zırhlı polis araçlarının bulunduğu bir bölge
Ama asıl olay protestonun dağılması değil, asıl olay daha bunlar gerçekleşmeden istihbarat ağı ile olayları yakalamak tıpkı Rusya'nın KGB'si gibi.
Sözde sanatçılarımız dahi terör destekçisiyken bu zor
Bahsettiğin sanatcilar sol taraftakiler ise ben ne sol ne sağ taraftayim görüş olarak... Benim görüşüm neo liberal, serbest ekonomi, sosyal devlet vergilendirmesi, pragmatist milliyetçilik (Türk adı altında "tamamen" kültürümüze entegre olmuş kişilerin varlığı) ve güçlü eğitim sisteminin gelişmiş olduğu senaryolar
Ama ben muhafazakar tarafta değilim ve bu sağ mi oluyor sol mu bilemedim ama pek umrumda da değil 😂
Güzel tebrik ederim.
Teşekkür ederim 🙂
Avrupa yakasını seviyorum ama ülkeye nerde çer çöp varsa doldurdular ondan tedirgin yürüyor insan
Avrupa yakasının tarihi dokusunu ve boğazı falan bende severim ama şu an Anadolu yakası çok daha nezih geliyor
Marmaraya bindim dedim bu tipler ne öyle bir vagona düştüm ki... Biri geldi önümde bayıldı ki bunun da numara olduğunu zaten biliyorum çünkü epilepsi geçmişi olan birisiyim ve öyle bir bayılma şekli yok... Etraftaki insanların yüzde 35'i tedirgin edici tipler ben de vagonun en ucuna gittim kafam rahat olsun diye
Bn toplu taşıma kullanmıyorum mecbur kalmadgm sürece de kullanmam çok anormal insan var
Anadolu yakasında 10 senedir yaşıyorum ve bir kere böyle bir toplu taşıma vagonuna denk gelmedim ve gecenin 3 ünde Caddebostan'da gezerken sanki evimin ara sokağında dolasiyormus gibi rahat hissediyordum
Ama karşıya ne zaman geçsem içim daralıyor ve kendimi hep stresli ve tetikte hissediyorum her an bir şey olacak gibi
Hatta şu an bir işin son aşamasındayım onay gelirse işyeri Levent'te ama oraya gitmek yerine diğer çalışanlar gibi remote seçeneğini aktif kullanırım diye düşünüyorum çünkü çok rahatsız edici karşısı
Zaten şirkette herkes remote idi gorusme günü muhtemelen onlar da öyle yapıyor
Maalesef artk heryer böyle sadece şurası değil
Anadolu yakası çok daha nezih imkanın varsa karşıda durma
Karşıda tek güzel bolgeler Bebek, Emirgan, Zekeriyaköy ki zaten oralar zengin bölgeleri
Zengi bölgede bulunmaz onlar da bn İstanbul da dglm
Valla ben de İstanbul'dan taşınmak istiyorum aslında ama yurtdışına
Yüksek lisans transferi ile gelişmiş bir ülkeye taşınıp kafam rahat etsin istiyorum
İnşallah olur istedgn şey.
Bnmde hayalm yurtdışında yaşamak ama baklm
Umarım olur ya zaten kendimi kültürel olarak tamamen Kuzey Avrupa ülkesinde mutlu hissedecegimi biliyorum çünkü görüşlerim fazla Avrupai durumda. Ama şanslıyım ki kendim gibi gelişmiş mentalide iki tane kardeşim gibi gördüğüm yakın arkadaşım var ve öz kardeşten farksizlar benim için
Öz kardesimde var onu da mental olarak Avrupai şekilde yetiştirdim ve güçlü bir kadın olacağından hiç suphem yok 🙂
Ne sanslisn inşallah hep böyle şansın yaver gider 😊 sen bari kaç git kurtar kendini. Kınayım seni de Bnmde başıma gelsin 😄😄
Kurtaracam ama bir sene daha sabretmem gerek bir seneden önce gitmem mümkün değil tabi istisna olarak green card çıkmazsa... O bir çıksa varya hedeflerim için iki sene ileriye gitmiş olurum ve 2 sene zamandan tasarruf ederim 😂
İnşallah dedign olur