Bu yıl İstanbula taşınmayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı bi ev almak istediğim için tercihim sanırım beylikdüzü olacak. Yaşanılır güvenilir bir semt mi? Aklımda ki Adnan Kahveci mahallesi veya Cumhruriyet mahallesi sizin öneriniz ve düşünceniz nedir?
Semt önemli ama bütçe de önemli. Özellikle beylikdüzü ve esenyurtta internetten gördüğünüz ve ilana gittiğiniz insanlar dolandırıcı çıkabilir öncelikle bunun için bir uyarmak istedim. Adnan kahveci sanırım o muhitin en güzel temiz yeri. Çok nezih bir semt gibi düşünme ama esenyurtun iç taraflarına kıyasla yaşanılabilir seviye de.
Sakin güvenilir ve tabi ki bütçeme uygun olsun istiyorum o yüzden aklımda olan beylikdüzü. Emlakçılar konusunda da haklisin dolandırılmamak adına oldukça dikkatli olacağım. Önerin ve uyarıların için teşekkkür ederim 🙏🏻
Cumhuriyet güzeldir Ama Adnan kahveci daha güzeldir Cumhuriyet aslında esenyurt tarafına kalıyor ve trafiği biraz daha yoğun Adnan kahveci iyidir Özellikle ana caddeye veya yaşam vadisine yakınsan Yaşam vadisi civarında 10 yıl yaşadım Güzeldir
Ben yollardır tekim hiç sorun yaşamadım Tek yaşayıp sorun yaşayan kadın da duymadım. İstanbul merkeze uzak olabilir ki değil. Ama yaşayacağın en rahat ve keyif alacağın yerlerden biri
En İyi Cevaplar