Olumsuzluk yaşadım
Olumsuzluk yaşamadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabiki hep arzulandım yatılmak istendim en yakın insanlar tarafından cinsel istismara uğradım ve bu travmaları atlattım sonra arkadaşım kazıklar attı tuzak kurdular doğruysa olanlar ona olmuş etme bulma dünyası demişler sezgilerim çok kuvvetlidir hep tuzakları sezdim zaten arkadaşımın bana şok yaşattığı kişiyi sevmiyordum ve tuzağı 23 yaşında tehdit edildiğimde anladım çok kötü oldum onları sezdim gerginlik oldu huzursuzluk oldu ve 2018de tuzak kuruldu ve ben umursamadım kendisini çünkü doğruysa olanlar bana da olabilirdi 21 yaşında turda sezdim pis niyeti mucizeler olduğu halde canım sıktı ama tabiki Allah sınav edecek hepsini güzel gösteriyor bana yani hep şunu yaşadım doğruysa hoşlanma oluyor yatmak isteme oluyor yani daha ikinciye raslamadım hoşlanıyor ama evlenmek istiyor çünkü sınav oluyorum sonra 23 yaşında kuzenin arkadaşı çıktı onu da sezdim pis niyeti gözlerini çekmedi baya bakışma oldu süzdükten gittim 30 yaşında düğünde beni tanıdı ben onu tanımadım 3. yol kesmede baya bakıştan sonra eski anı canlandı eski hali ve hep sinirli baktım sonra geçen sene 31 yaşında oda denedi sezdim pis niyeti ikinci göz temasında ve hiç yukarı çıkmadım korkmadım tacizler edemedi zorla sahip olamadı hedefine ulaşamadı Allah'a şükürler olsun ama gerçekten herşeyi ortaya çıkardım bu sayede beni unutmamış maalesef buda zor bir durum
Cevap
1Cevap
Lanet olasıca şu erkeklerle dövüşecek gücüm yok ya keşke olsa yani
Hayır neden olsun
Hayır yaşamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?