Ailem bana öyle hissettirmiyor ama ben yük olduğumu düşünüyorum?

Oncelikle yarin dogumgunum. Ama babam calisacagi icin bugunden kutlayalim dedik bizimkiler bana supriz yaptilar ilk yemege gittik simdi de pastami secip gule oynaya eve geldik (yarin dogumgunum oldugunu bile unutmusum) simdi bana bu kadar masraf yaptilar ama ben bunun altindan nasil kalkicam bilmiyorum. Onlara hak ettiklerini manevi olarak neseli bir cocuk olarak versem de maddi anlamda destek sunamiyorum ve vicdanim hic rahat degil. Ornegin Tubitak arastirma yarismalari oldu. Adana'ya gitmek icin valiz, birkac parca kiyafet, bazi esyalar aldik. Proje hakkinda calismak icin haftada 3 4 kere sehirin disinda kalan bilseme gidip geldim vs. Ortalama 3000tl kesin masraf cikarmisimdir. Ama ben odul olarak hicbir sey kazanamadim (kazanamamak benlik bir problem degildi bu arada, butun alanlarda gercekten torpil donmus herkes soyluyordu bunu.) Ama yine de bir karsilik veremedim. Onlar bu durum karsisinda bana hicbir problem olmadigini en azindan belirli kazanimlar elde ettigimi soyluyorlar ama bana asla yeterli gelmiyor. Okulum oldugu icin calisamiyorum da. Su aralar aklimda e ticaret var ama onun icin ne sermayem ne de ailemden para isteyecek yuzum var. Ne hissedecegimi asla bilmiyorum tek istedigim ailemi cok daha iyi seviyelerde yasatmak kendim icin hicbir sey istemiyorum. Nasil bu durumu atlatacagimi bilmiyorum benim gibi hissedenler neler yaptigini paylasabilir mi?

Ailem bana öyle hissettirmiyor ama ben yük olduğumu düşünüyorum?