Sürekli bize kalmaya gelen abime tepki gösterdiğim için sorun ben miyim?

Abim 6 aylık evli. Evlenmeden önce yanımızda yıllarca üniversite mezunu olmasına rağmen kalmaya devam etti ve ben asla kendi odamda kalamadım, hep annemle babamla aynı odada yatmak zorunda kaldım. Evlenince eşi ve kendisi için ev tuttu, ama eşiyle arasında sorunlar çıkmış bu yüzden kız bir süreliğine ailesinin yanına kalmaya gitti. 3 gündür de bizde yatıyor abim. Eşi gitmeden önce her haftasonu bize yatmaya gelip duruyorlardı. Annemler odalarını onlara veriyordu, annem ya da babam benim odamda benimle kalıyordu ve ben kendi odamda rahat edemiyordum. Az önce işten geldim. 3 gündür hala bizde kalmasının ardından yine bugün burada kalacağını ve babamın benim odama yattığını görünce sinirden deliye döndüm. Annemlerle kavga ettim. Bu durumdan çok sıkıldığımı söyleyip neden kendi evinde kalmadığını, evin boş durduğunu ve sırf onun yüzünden hepimizin rahatının bozulduğunu, üst üste yattığımızı söyledim. Annemler ne var bunda, biz eskiden hep böyle yatardık dedi. O öyle diyince daha çok sinirlendim. Sadece oğullarına değer verdiklerini söyleyip hepinizden bıktım usandım yalnız bırakın beni dedim. Bu durum cidden canımı sıktı, günlerdir gitmiyor ve yanımıza yeniden taşınmasından korkuyorum. Sorun ben miyim?

Sürekli bize kalmaya gelen abime tepki gösterdiğim için sorun ben miyim?