Saçı açıkların geri kafalı, saçı kapalıların modern görüldüğü bir toplum yapımız var. Ben de bu genellemeden yola çıkarak bu konu çerçevesinde bir şeyi çok merak ediyorum. Saç açmakla ve kapatmakla medeniyeti tüyle kılla bağdaştıran düşünce yapısı, doğal habitatında doğada full kıl tüy meydanda dolaşan ayıları falan da medeni bulup saygı mı duyuyorlar şimdi? 🤔🤔 Kafamda deli sorular 🤔
Güncellemeler
+1 yıl
Önyargılara sinir oluyorum sinirden yanlış yazmışım 😂 saçı açıkların modern, saçı kapalıların geri kafalı görüldüğü ***
Sorduğum soruda açıklamaya çalıştığım konuya binaen attığın yorumun soruyla ilişkili olmak zorunda olarak çıkabileceği anlama göre cevap verdim. Hani soru benim ya sen de soruya göre cevap yazmak zorundasın Yazmasan bile olmayan ipimde değil Ben sormak istediğim manada algılarım öyle cevap veririm kaybol şimdi. Hadi bu cümleyi anla bakıyım
Senin beyninin algılamakta güçlük çektiği kısım şu itici arkadaşım. Ben soruyu cevabını bilmeyerek sormadım. Soruda kastedilen olayı tiye almak için sordum. Benim fikrim zaten sabit
Toplumun olmayan bir kısmını eleştirmeye kalkıp, detaylarda bir şeyler zırvalayarak sıçıp sıvamışsın. Kendi davranış biçimini ve yaşam tarzını mı normalleştirmeye çalışıyorsun yoksa toplumun belli bir kısmına yaranmaya mı çalışıyorsun bilmiyorum lakin her ne anlatmaya çalışıyorsan düşüncelerin ve fikirlerin, IQ seviyenle aynı düzeyde olan, kaliteden yoksun anlatım biçimin sebebiyle hiç kimseye ulaşamamış vaziyette ve bunu soru demeye bile dilimin varmadığı, gözümüzün içine kanatırcasına sokmuş olduğun sorudaki diğer görüşlere bakarak kolayca görebiliyorum.
Soruda ki iğnelemeyi farkedebilecek zihniyete sahip olsaydın seninle tartışabilirdim. Zira belli bir IQ seviyesinde olsaydın soruda yaptığım düzeltmeyi yapmama gerek kalmadan sorudaki manayı çıkartabilirdin. Fakat şu an sana anlatmak için klavyedeki karakterlerimi bilumum seviyede inan hiç harcayasım yok iyi akşamlar
Kızım sen bo'k gibi bir anlatıcısın ve bütün olay bundan ibaret ayrıca belirsiz bir IQ seviyesinde değilim sen diplerde olduğun için bunun hararet göstergesi gibi yükselip alçaldığını zannediyorsun.
Açık mısın kapalı mısın gram umrumda değil lakin biraz baş aşağı durmanı tavsiye ederim, beynine kan gitmiyor sanırım.
Yazıyla ifade etmek konusunda çok iyi değilim kabul ediyorum. O kadar diplerdeysem sen ayağını kolla derim bi tutup çekmeme bakar çektiğim yerde de bırakırım Kafamı 45 derece bile çevirmeden vınnn 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır olmaz tabi ki de
Medeniyeti dış görünüş zanneden ne kadar çok ah'mak var dimi?
Yoo direkt kıl zannediyorlar saç kılı 😂 Ayılar Cumhuriyeti kuralım en iyisi
Kafan o kadar dar ki söylediğimi bile anlamıyorsun.
Sorduğum soruda açıklamaya çalıştığım konuya binaen attığın yorumun soruyla ilişkili olmak zorunda olarak çıkabileceği anlama göre cevap verdim. Hani soru benim ya sen de soruya göre cevap yazmak zorundasın Yazmasan bile olmayan ipimde değil Ben sormak istediğim manada algılarım öyle cevap veririm kaybol şimdi. Hadi bu cümleyi anla bakıyım
Senin beyninin algılamakta güçlük çektiği kısım şu itici arkadaşım. Ben soruyu cevabını bilmeyerek sormadım. Soruda kastedilen olayı tiye almak için sordum. Benim fikrim zaten sabit
Toplumun olmayan bir kısmını eleştirmeye kalkıp, detaylarda bir şeyler zırvalayarak sıçıp sıvamışsın. Kendi davranış biçimini ve yaşam tarzını mı normalleştirmeye çalışıyorsun yoksa toplumun belli bir kısmına yaranmaya mı çalışıyorsun bilmiyorum lakin her ne anlatmaya çalışıyorsan düşüncelerin ve fikirlerin, IQ seviyenle aynı düzeyde olan, kaliteden yoksun anlatım biçimin sebebiyle hiç kimseye ulaşamamış vaziyette ve bunu soru demeye bile dilimin varmadığı, gözümüzün içine kanatırcasına sokmuş olduğun sorudaki diğer görüşlere bakarak kolayca görebiliyorum.
Soruda ki iğnelemeyi farkedebilecek zihniyete sahip olsaydın seninle tartışabilirdim. Zira belli bir IQ seviyesinde olsaydın soruda yaptığım düzeltmeyi yapmama gerek kalmadan sorudaki manayı çıkartabilirdin. Fakat şu an sana anlatmak için klavyedeki karakterlerimi bilumum seviyede inan hiç harcayasım yok iyi akşamlar
Sorudaki diğer yorumları merak edip takip etmene hiç gerek yok Söyle ben ekran görüntüsü atarım sana o kadar merak ediyorsan zahmet etme sen😂
Kızım sen bo'k gibi bir anlatıcısın ve bütün olay bundan ibaret ayrıca belirsiz bir IQ seviyesinde değilim sen diplerde olduğun için bunun hararet göstergesi gibi yükselip alçaldığını zannediyorsun.
Açık mısın kapalı mısın gram umrumda değil lakin biraz baş aşağı durmanı tavsiye ederim, beynine kan gitmiyor sanırım.
Yazıyla ifade etmek konusunda çok iyi değilim kabul ediyorum. O kadar diplerdeysem sen ayağını kolla derim bi tutup çekmeme bakar çektiğim yerde de bırakırım Kafamı 45 derece bile çevirmeden vınnn 😂
Bunu bir tür ateşkes olarak değerlendiriyorum. Değerli vaktini ayırdığın için teşekkürler.
Ateş kesmez ama ben keserim 😂😂 sensin dar görüşlü
Kesinlikle alakası yok. Tercih meselesi bu. Kafanın açık ya da kapalı olması insanı modern ya da gerikafalı yapmaz.
Kılla tüyle alakalı değil de temizlik şart
Yanlış yazmışım tubaaaa ya İstediğim vurguyu yapamadım 🤧🤧
Kıldan kastım saç kılı ya 😂 Kıl tüy derken lafın gelişi
saci aciklar ileri zekali tam tersi.
Plaketini nerede takdim edelim 🤔🤔 böyle bir espri anlayışı yok Gözlerim kan gölü oldu bakamıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ çekil bakıyım ordan çekil
gercekleri söylemek benim boynumun borcudur.
Kişisel tercihleri zekayla ilişkilendirebilecek bir beyne sahipken herhangi bir tespitte bulunmanı tavsiye etmem güzel arkadaşım 🤦🏻♀️
Ulan sinirlenmişim yazarken yanlış yazmışım ciddiye alsaydınız ölürdünüz 😂
arastir istatistik sun. kuru kuruya reddetme her seyi.
😂😂
Sen bir de ciddi misin 😂
İstatiği önem arzedecek kadar bilimsel bir konu değil maalesef
Beni hiç uğraştırmasan da incelerim sabit kalsa olmaz mı 🤔🤔 istatistik falan filan
İncelerim ne ya incilerim ** hay klavyesine 😂
Önemli olan düşünce yapısı
Medeniyet çok geniş bir tanımdır.