Aranızda kullanan veya kullanmış olan varsa cevaplarsa sevinirim. Taahhüt bitmeye yaklaştı uygun tarife bakarken bu marka gözüme çarptı bizim evede max 35mbps hiz geldiği için daha fazlasını alamıyoruz. Sizce millenicom alınır mı? Cidden dedikleri gibi eve 35mbps geliyormu 25 30 gelse bile razıyım. Mesela şu an ki TT'de 16mbps var ama hız testine sokuyorsun max 10 mbps alıyorum birşey indiricem 10 oluyor sana max 1.3 mb Millenicomda zaten tt altyapısını kullanıyormuş. Taahhütlü veya taahhütsüz bir fark yok ama mesela taahhütsüz alsak bir sorun çıkarır mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim şu an ki internet sağlayıcım, alınır mı alınır, hız konusunda iyi mi evet, ancak kopma sorunları oluyor o deli ediyor. 🙂🙂
Tt de de oluyor ama mesela sizin tarifeniz kaç mbps upload sizlere kaç geliyor
Hala 16, 13-15 alıyorum ben. O konuda çok sıkıntısı yok. 35 için Bira daha bekleyeceğim, hatta direk daha üst bir limite geçebilirim.
Bizdede max limit maalesef 35..
Bendede 16mbps var hız testinde 10mb çıkıyor bişi indirirken max 1.3 benimde aynı 😂
Müşteri hizmetleriyle kanka oldum artıkda bir çözüm yok fos hepsi
Bu arada Türknete bi bakmanı öneririm bana çok önerdiler
Türkneti herkes öneriyorda babamin eskiden kalma adamlarla kötü mazisi var almaz sanirim yoksa hep aklimda 😅
Türk net adamdır